top of page

Breath & Sound Journey

Breathwork in Hasselt.

Breath & Sound Journey

Verloop

Samen creëren we een veilige ruimte, zodat je in vertrouwen en verbondenheid je reis kunt aanvatten. We starten met een zachte meditatie, waarin je via diep contact met je innerlijke kind ontdekt wat er echt in je leeft. Je ervaart hoe je je adem bewust kunt inzetten om je zenuwstelsel tot rust te brengen en veiligheid in jezelf te vinden.

Ademen is meteen voelen, in je lichaam komen. De daarin opgeslagen fysieke, mentale en emotionele blokkades kun je met verbonden ademwerk aanraken en verzachten. Daardoor kunnen spanningen, oude patronen en emoties vrijkomen. Gevoelens die er lange tijd niet mochten zijn, krijgen hier de vrije loop. Hier mag je releasen, loslaten wat je niet langer dient.

 

Door je in- en uitademing voortdurend met elkaar te verbinden, kun je een andere staat van bewustzijn bereiken. Het is een waanzinnige manier om contact te maken met diepere lagen in jezelf, om jezelf te doorgronden en te helen. Het brengt je dichter bij je ware kern.

 

Aan het einde van je ademreis vult de ruimte zich afwisselend met klank, ritme en stilte. De combinatie van instrumenten als drum en gong met de helende werking van klankschalen en pure essentiële oliën brengt je geest en lichaam in diepe ontspanning. Op die manier kun je alles wat je ervaren hebt integreren, en in volle overgave en in verbinding met jezelf het klankbad beleven.

Bezoek onze kalender en boek jouw workshop/event

Ellen Billen-33_Journey.jpg
Breath
Ellen Billen-40.jpg

Praktisch

*Tweewekelijks op dinsdagavond van 20u tot 22u (grote zaal).

*Draag comfortabele kleren.

*Breng je drinkbus/flesje water mee en eventueel je eigen dekentje.

*Maximum 5 deelnemers om persoonlijke aandacht voor iedereen te garanderen. Wees er snel bij!

*Bijdrage: €50 pp

*Contact: Ellen Billen, 0472 76 43 24, info@kraakenhelder.be

 

Need to know

*Adem is een krachtig instrument. Als je twijfelt of deze workshop voor jou geschikt is om gezondheidsredenen of intensiteit, neem dan vooraf contact op. Het is mogelijk om eerst een individuele ademsessie of coaching te boeken.

*Deze workshop is het ideale opstapje naar de workshop Breathing Tribe.

*Adem in. Adem uit. Samen onderweg naar een lichter leven.

Bezoek onze kalender en boek jouw workshop/event

bottom of page