top of page

zo 25 aug

|

Hasselt

Breathing Tribe

release – reset – revive Door Ellen Billen

Breathing Tribe
Breathing Tribe

Tijd en locatie

1 andere datums

25 aug 2024, 13:30 – 16:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

De kracht van ademwerk exploreren en beleven in een oeroude vorm van samenzijn: de Breathing Tribe. Een gezellige community waar je mag zijn wie je werkelijk bent.

Ademen is meteen voelen, in het  lichaam komen. Met verbonden ademwerk raken we de daarin opgeslagen trauma’s en blokkades aan, waardoor spanning en emoties kunnen  vrijkomen. De energie van een groep werkt verbindend en nodigt uit om daaraan expressie te geven. Samen huilen, roepen, lachen, shaken kan bevrijden, maar ook triggeren. Alles is hier voeding voor je eigen  proces van verwerken, doorvoelen, helen en transformeren.

Ademwerk is ook de snelweg naar het onderbewustzijn. Klankinstrumenten  en aangepaste muziek –soms rustgevend, soms oppeppend – begeleiden je doorheen alle lagen van je bewustzijn naar je diepste kern, je innerlijke waarheid. Vanuit jouw pure essentie in verbinding gaan met gelijkgestemden en met het levensweb waarvan we deel uitmaken, dát is de kracht van onze tribe.  

Lift your vibe in the tribe. 

Samen onderweg.

Meer info

Verloop   

Samen creëren we een veilige ruimte, een krachtig veld van verbondenheid op basis van consent en vertrouwen. We delen onze  intenties, de uitdagingen waarvoor we staan, oude issues die blijven hangen of stil verdriet. We vinden (h)erkenning bij elkaar en voelen ons verbonden in kwetsbaarheid en kracht. Met beweging en dans activeren we  het lichaamsbewustzijn. Vanuit de zachte bedding van de tribe gaan we ons eigen innerlijke proces in.

Ademwerk nodigt je uit om diep in jezelf te duiken en de verborgen schatten van je onderbewustzijn te  ontdekken. Onderweg kun je intense lichaamssensaties gewaarworden, botsen op frustratie en boosheid, maar evengoed nieuwe inzichten opdoen  en extatische vreugde ervaren. In een diepe staat van bewustzijn kun je  je volledige potentieel omarmen en inspiratie ontvangen uit je ware kern.

Deze transformerende ervaring wordt versterkt door zachte aanraking van drukpunten op het lichaam, waardoor het zelfherstellende vermogen in werking treedt. Ongelooflijk hoe het lichaam precies weet wat het nodig heeft. Aan het einde van de ademsessie brengt een warm klankbad je in een diepe meditatieve staat, waarin de zelfheling optimaal kan gebeuren en je thuiskomt in wie je werkelijk bent.

We sluiten af met een sharing circle waarin we onze ervaringen, gevoelens en inzichten met elkaar kunnen delen. Vanuit ons pure zelf en met een kleine versnapering erbij. Gezellig toch, zo’n tribe?

Praktisch

*Elke laatste zondag van de maand van 13u30 tot 16u30 (grote zaal). 

*Draag comfortabele kleren waarin je gemakkelijk kunt bewegen. 

*Breng je drinkbus/flesje water mee en eventueel je eigen dekentje.  

*Bijdrage: €60 pp, kleine versnaperingen inbegrepen. 

*Contact: Ellen Billen, 0472  76 43 24, info@kraakenhelder.be

Need to know 

*Adem is een  krachtig instrument. Als je twijfelt of deze workshop voor jou geschikt is om gezondheidsredenen of intensiteit, neem dan vooraf contact op. Het is mogelijk om eerst een individuele ademsessie of coaching te boeken.  

*Als opstapje naar de Breating Tribe kun je de workshop Breath & Sound Journey volgen, maar dat is geen must. In onze tribe is iedereen meer dan welkom. 

*Adem in. Adem uit. Samen onderweg naar een lichter leven.

Tickets

  • Ticket

    € 60,00
    +€ 1,50 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page