top of page

vr 28 jun

|

Hasselt

Conscious Dating - leeftijd 45-60 jaar

Door Astrid & Arnout

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Conscious Dating - leeftijd 45-60 jaar
Conscious Dating - leeftijd 45-60 jaar

Tijd en locatie

28 jun 2024, 19:00 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Conscious dating (bewust daten).

Op zoek naar iemand die ook bewust door 't leven gaat? En zin in 'n totaal andere dating-ervaring dan die typische vragensessies in 'n café? Dan is bewust daten 't helemaal voor jou.

We geven 'speed dating' 'n nieuwe draai. Hier gaan we met creatieve, speelse oefeningen contact maken. Niet die standaard gesprekken, maar mekaar leren kennen op 'n meer bewuste manier. Geen geklets, wel beweging en energie. Met dans, 'n vleugje tantra, geluid en beweging leer je mensen echt kennen.

Dit event is voor iedereen en we doen 't met verschillende leeftijdsgroepen. Op 28 juni is 't voor de leeftijdsgroep 45 tot 60 jaar. We doen oefeningen met mannen en vrouwen, dus misschien doe je 'n oefening met iemand die niet helemaal jouw type is. Maar 't draait om de connectie en wat je voelt, toch? Wie weet ontstaat er 'n klik, vriendschap! Of misschien zelfs meer... ;)

Even ter info: 't is 'n veilige setting. Kleren blijven aan en er is geen gedoe met intieme delen. Grenzen aangeven is easy in de oefeningen en de begeleiders zorgen voor 'n veilige sfeer.

Wij matchen achteraf niemand, maar je hebt ruimte om zelf met iemand te praten waar je een klik mee voelde.

We gaan van start vanaf 10 personen tot maximaal 30.

Prijs: 

Early Monke €28

Late Monke €36

Deel dit evenement

bottom of page