top of page

Time is TBD

|

Hasselt

Kombucha workshop deel 2F: aromatisatie en carbonisatie

Door Joeri Gydé

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kombucha workshop deel 2F: aromatisatie en carbonisatie
Kombucha workshop deel 2F: aromatisatie en carbonisatie

Tijd en locatie

Time is TBD

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

In het tweede deel van deze workshop leren we hoe je de Kombucha nog dat extra kan geven door een bijkomnde fermentatie onder druk. Hier bespreken we ook de vele mogelijkheden om door toevoeging van kruiden, fruit en zelfs groenten, tot een interessant resultaat te komen. We gaan een beetje meer in detail in op hoe je smaken kan combineren.

Bij voorkeur heb je deel 1F reeds gevolgd.

Lesgever is Joeri Gydé. Hij is gewezen wijnmaker en brouwt nu exclusieve kombucha voor Monke.

Deel dit evenement

bottom of page