top of page
Kombucha workshop deel 2F: carbonisatie en aromatisatie
za 07 mrt
|Hasselt
Door Joeri Gydé


Tijd en locatie
Laatst beschikbare datum
07 mrt 2026, 18:00 – 20:00
Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België
Over het evenement
In het tweede deel van deze workshop leren we hoe je de Kombucha nog dat extra kan geven door een bijkomnde fermentatie onder druk. Hier bespreken we ook de vele mogelijkheden om door toevoeging van kruiden, fruit en zelfs groenten, tot een interessant resultaat te komen. We gaan een beetje meer in detail in op hoe je smaken kan combineren.
Lesgever is Joeri Gydé. Hij is gewezen wijnmaker en brouwt nu exclusieve kombucha voor Monke.
Les is enkel voor diegene die Deel 1 hebben gevolgd of in samenspraak met de lesgever.
Tickets
Late Monke
Tot de dag van het event.
€ 25,00
Early Monke
Tot 1 week voor het event
€ 20,00
Totaal
€ 0,00
Google Maps is geblokkeerd vanwege je instellingen voor Analytics en functionele cookies.
bottom of page