top of page

za 04 mei

|

Monke Temple

Live Music Trance Dance

Door Gert Daniëls

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Live Music Trance Dance
Live Music Trance Dance

Tijd en locatie

2 andere datums

04 mei 2024, 19:00 – 22:00

Monke Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Live Music Trance Dance !  Unieke primeur voor België in de Monk-e tempel!

Elke maand is de Kundalini Trance Dance al zalig met Gert. Voor deze speciale avond nodig hij 2 vrienden, topmuzikanten Frank & Dirk uit die jarenlang voorbereid hebben aan deze muzikale dansreis om van te snoepen!

Na enkele testcases is de primeur voor de aller eerste Live Music Trance Journey nu voor de Monk-e tempel in Hasselt!

Boek snel je ticket! Op=Op

Het duo Paco & Dirkie zet je onder stroom met een zachte OHM... hun artiestennaam: StroOhm. 

Ze zijn ware klankkunstenaars. Na hun klassieke opleiding en jarenlange ervaring in de sector als muzikanten duiken Paco & Dirkie als klankavonturiers in een nieuwe passie: sjamanistische en indigene geluiden van de jungle en oervolkeren. Met hun Vlaamse roots combineren ze de aardse klanken met vibraties en ritmes van de natuur en mystieke vibes. Ze bespelen zowel traditionele instrumenten, drums, fluit, trompet, percussie als intrigerende oude instrumenten en nieuwe gigs. Met electronica weven ze alles samen, creëren magische soundscapes, maken bruggen tussen aarde & hemel, verbinden oeroude wijsheid met hedendaagse technologie, scheppen samen met de danses droomlandschappen voor een ware trance-formerende en helende ervaring. Om heerlijk te genieten en te reizen in de droomtijd! Tussen oeroude culturen, van alle continenten even te proeven en dan weer naar huis te vliegen, hier en nu... in de Monk-e tempel in Hasselt! 

Gert zal als master of ceremony, zorgen voor de begeleiding, opwarming, intro & outro. Frank & Dirk van StroOhm zullen jullie meenemen op een reis die je niet snel zal vergeten! Na de reis kan je liggend genieten van de soundhealing van StroOhm en Gert.

Gert is 14 jaar geleden opgeleid als trancedance facilitator en neemt ons maandelijks mee op de prachtigste KUNDALINI TRANCEDANCE reizen. Velen hebben al mogen proeven van zijn dans en muziek magie! Zodat de magiër in jou wakker wordt, en je kan zorgen voor je innerlijke vreugde, vrede, goed gevoel & JOY!!

In de trancedansreizen weeft Gert de sjamanistische muziek op meesterlijke wijze zodat je een helende dansreis maakt (zonder enige plant of ander medicijn te nemen: muziek & dans is het medicijn!). Je maakt diep connectie met je innerlijke medicijnvrouw of medicijnman of persoon of whatever is inside... Dus je danst je eigen medicijn tot leven, je joy, je levensvreugde, extase & bliss...

Deze Live Music Trance Dance zal vooral StroOhm zorgen voor de muziek, Gert zal zorgen voor de veiligheid van de dansers tijdens de reis in het donker (blinddoek). De trancedans muziek werkt diep helend op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Helend voor je water, voor je aarde, voor je lucht en innerlijke VUUR. Dus een 4 body healing dance!

Om dieper in jezelf te duiken gebruiken we de blinddoek, zodat uiterlijke prikkels wegvallen en j een diepe meditatieve helende medicijnreis maakt. Gert (en een assistent) zorgen voor de veiligheid, en begeleiden energetisch met kruidige geuren en live geluiden om ieder te steunen. Na afloop van de Live Set is er de liggende soundhealing door StroOhm & Gert. 

Trancedans:

In alle oude culturen werd er gedanst, rond het vuur of bij een ceremonie of als er een visioen nodig was om een nieuwe locatie te zoeken voor de stam, met mals gras en drinkwater voor de dieren... of als de stam in gevaar was... Dus erg belangrijk om te dansen voor jezelf, voor je gezin, voor je geliefde(n), voor je gemeenschap... om te dansen voor een nieuw visioen, voor heling, om wijsheid, inzicht, liefde en helende krachtdieren te ontvangen om je te steunen op je pad!

De muziekmix bevat sjamanistische muziek en tribal sounds uit alle werelddelen en is zo samengesteld dat je een bijzondere helende reis maakt Het aantal deelnemers is beperkt omdat elk voldoende ruimte krijgt. Dankzij de blinddoek ga je dieper in jezelf duiken in de droomstaat en zal de zalige dansmeditatie oude dingen zacht losweken, oude patronen veranderen... je krijgt nieuwe energie en ontvangt diepe heling en zegeningen.

WAAR en WANNEER:

In de mooie ruime danstempel van Monk-e (de grote linkse ruimte) in Hasselt (parkeren kan makkelijk als je het wegje inrijdt, plaats genoeg)

Zaterdagavond 4 mei om 19u

BIJDRAGE & tickets:

44 € voorverkoop

55 € steuntarief of kassa (OPGELET: ivm beperkt aantal zal het wellicht snel uitverkocht zijn en kom je op de wachtlijst)

Opgelet: deze speciale editie valt NIET binnen de gewone beurtenkaart regeling, je dient een apart ticket te kopen om erbij te zijn! 

Max 35 dansers

graag tot dan!s

Gert, Frank & Dirk

tvv de jongerenwerking van vzw We See You

www.weseeyou.be

Tickets

  • Steuntarief

    € 55,00
    +€ 1,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page