top of page

zo 10 mrt

|

Hasselt

Modern-Fusion / Contemporary + Improvisation

New ways to express and improvise in dance & movement

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Modern-Fusion / Contemporary + Improvisation
Modern-Fusion / Contemporary + Improvisation

Tijd en locatie

10 mrt 2024, 13:30 – 16:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Een workshop gebracht door Layla Bral, professionele danseres bij CompAni-one en dans-teacher. Dit is een dansgroep uit Gent die al vele competiteis heeft meegedaan op nationaal en Europees niveau. 

Ook is Layla mijn nichtje en een grote inspiratiebron voor me qua beweging. Ik ben heel blij dat ze workshops gaat beginnen te geven in de monke temple. Dit gaat veel nieuwe beweging brengen naar de temple en naar uw lichaam.

Me: Layla's  passie voor dans begint van kinds af aan. In 2013  focust zij zich op  hiphop, waar ze vier jaar lang intensief traint in  de companies van Bruce Blanchard en Karen Claerhout (Boss Dance Complex  in Gent). Tot op  vandaag volgt Layla nog altijd regelmatig lessen in ‘The Spot’ in Gent.  Sinds 2017 is Layla vaste moderne danser bij CompAni-one o.l.v. Anneke  Ghysens. Layla is ook docent in  modern-fusion/hedendaags & hiphop bij onder andere Allegro Dance  Company en Dansamie. Daarnaast werkt ze  geregeld als uitvoerend danseres in de eventsector. Door haar veelzijdige achtergrond in verschillende dansstijlen, is haar eigen stijl een unieke mix van modern-fusion/hedendaags geworden.

Level: Intermediate

Duur: 3h

 In  het eerste deel van deze workshop komen zowel techniek oefeningen als  choreografie aan bod. In het tweede deel wordt een initiatie tot  improvisatie gegeven. Hier kunnen begeleidende oefeningen je helpen als  bron voor inspiratie van eigen creaties of stijl.

Bijdrage: 

Early Monke €25

Late Monke €30

Tickets

 • Early Monke

  € 25,00
  Btw: BTW inbegrepen
  Verkoop geëindigd op
 • Late Monke

  € 30,00
  Btw: BTW inbegrepen+€ 0,75 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page