top of page

za 26 okt

|

Hasselt

Active Meditation: Kundalini

Express - Feel - Heal Door Arnout Gielen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Active Meditation: Kundalini
Active Meditation: Kundalini

Tijd en locatie

26 okt 2024, 20:00 – 21:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

De meditaties zijn gebaseerd op de meditaties die Osho bracht; maar uitgebreid of gecombineerd, en soms ook gewoon traditioneel.

Tijdens  de meditaties worden emoties doorleefd en wordt er bijvoorbeeld (elke  sessie gaat een andere combinatie van technieken zijn): gelachen,  gehuild, spanningen weg-geshaked, stevig gedanst, 'hummen' we onszelf  naar een staat van bliss, wordt er sensueel gedanst, omarmen we gekte,  wordt er ademwerk gedaan, gaan we ons eens goed boos maken, brabbelen we brabbeltaal, ... en wordt er ook gewoon stilzittend of liggend  gemediteerd.

Waarom  al dat gek gedrag? Simpel. De moderne mens is zo "beschaafd" dat we  heel veel emotie in slikken om niemand op zijn of haar tenen te trappen  en om beter te kunnen presteren in een steeds heftigere  prestatiemaatschappij mee te kunnen.

De Osho Kundalini mediatie wordt ook wel het zusje van de Osho Dynamic meditatie genoemd. De Kundalini meditatie kun je het beste in de avond, na zonsondergang, beoefenen.

Waarom de Osho Kundalini?

De Osho Kundalini Meditatie zorgt ervoor dat je waar je blokkades en weerstanden hebt of de energiestroom wordt onderdrukt, de energie weer/meer gaat stromen. De eerste twee fasen, het schudden en dansen, zorgt dat wat vast en rotsachtig is gaat smelten. Blokkades transformeren door het schudden en dansen in levensenergie. In vreugde en plezier. In de twee opvolgende fases komen we tot verstilling. We zijn dan beter in staat om vanuit een heldere en kalme geest, datgene dat zich aandient in ons bewustzijn met mildheid te observeren.

Meenemen: eventueel een extra T-shirt (als ge gemakkelijk zweet) en een gevulde waterfles. 

Tickets

  • Ticket

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page