top of page

Veelgestelde vragen

Omdat ik één mens ben die de communicatie doet van heel de Temple, wat bijna niet meer mogelijk is. Dus kijk eens eerst of uw vraag hier beantwoord wordt.

Arnout lichaamswerk_10.jpg

Praktisch

Waarom Monke? Omdat men in het Boeddhisme vaak spreekt over "the monkey mind". Omdat Arnout, de oprichter vroeger een aapje genoemd werd door zijn ouders. Omdat we weer meer op vier poten bewegen in de Temple.

Is er een kleedkamer in de Temple? Nee. Die is er niet. Wel is er een toilet en vaak een ruimte die vrij is om u om te kleden. Als er geen ruimte vrij is, en ge hebt wat ruimte nodig, dan kan een teacher u even u laten omkleden in een backstage ruimte als ge dit vraagt.

Is er een douche in de Temple? Nee die is er niet. Wel ligt er eentje klaar om te installeren. Als uw nood voor een douche hoog is, dan moogt ge hem altijd komen bouwen.

Is er parking aan de Temple? Ja, er is veel parking aan de Temple. Maar voor grote events, zoals ecstatic dance, gaat er soms net niet genoeg parking zijn. Check de grondplan pagina voor meer info over waar veel parking is op 7min wandelafstand.

In welke ruimte gaat mijn workshop of les door? Dit hoort vermeld te zijn in de beschrijving van de les of workshop. Als dit nog niet juist is beschreven, vraag het aan een teacher of kijk hier naar het lessenrooster.

Google stuurt me verkeerd naar de Temple? Klopt. Google ziet een éénrichtingsstraat als een tweerichtingsstraat. Zie onderstaande foto voor de juiste weg via de auto.

Ik heb moeite met in- of uitschrijven. Klik dan op deze knop hieronder. Hier leg ik alles uit hierover.

Bij betalen kan ik maestro kaart selecteren, maar het vraagt een CVV code? Oude maestro kaarten hebben geen CVV code. Nieuwe kaarten wel. Als je geen CVV code hebt, dan vul je gewoon '000' in.

Yoga

Moet ik iets meenemen naar een yogales? Nee. Alles is er. Een yogamat, blokken, kussens, riemen, dekentjes, ... Veel mensen nemen hun eigen mat mee of een favoriet deken, maar dat moet niet. Gewoon kleren aandoen waarin ge kunt bewegen.

Hoe betaal ik voor een yogales? Online betalen is mogelijk in het boekingssysteem. Alle abonnementen zijn eender wanneer stop te zetten. Heb je nog een oldschool kaartje? Prima, bij prijzen, in de boekingsmodule, gewoon de optie kiezen "Ik heb een kaartje!"

Ik ben hyperflexibel, is yoga goed voor me? Krachtige vormen van yoga wel, met soms wat aanpassingen in bepaalde houdingen. Movement is ook goed voor u omdat hier veel kracht bij komt kijken. Uw uitdaging is de kracht op te bouwen om uw mobiliteit te kunnen dragen.

Ik heb hernia's, is yoga goed voor me? Ja, zeker wel. Maar het gaat over luisteren naar uw pijnen. Uw pijngrens leren kennen, en toch naar beweging gaan binnen uw pijngrens. Dit kan betekenen dat ge niet diep in bepaalde houdingen kunt komen in het begin, maar als yoga een levensstijl wordt, dan gaat meer en meer weer mogelijk worden. En dan bent ge, zoals de 1000den mensen met een hernia die ik in mijn lessen heb gehad, na een tijd pijn-loos. Met movement zou ik niet beginnen met een pijnlijke hernia.

Ik heb fibro, is yoga goed voor me? Ja, zeker wel. Maar het gaat over luisteren naar uw pijnen. Uw pijngrens leren kennen, en toch naar beweging gaan binnen uw pijngrens. Dit kan betekenen dat ge niet diep in bepaalde houdingen kunt komen in het begin, maar als yoga een levensstijl wordt, dan gaat meer en meer weer mogelijk worden. En dan bent ge, zoals de 100den mensen met fibro die ik in mijn lessen heb gehad, na een tijd pijnloos. Met movement zou ik niet beginnen, dit kan misschien na een tijd yoga wel.

Zijn de lessen in de Temple gebaseerd op een geloof? Neen. Geloof of religie doen we niet. Als het kleurrijk verleden van yoga wordt aangeraakt dan kijken we naar de symboliek achter de verhalen.

Ik heb weinig geld, kan ik wel yoga doen? Dat kan. Je kan een kinder/studenten/gepensioleerde abonnement kopen. Dit is het goedkoopste abonnement dat we kunnen verkopen zonder zelf verlies te maken.

Ik wil een factuur, wat nu? Ik respecteer mijn tijd en spendeer liefst zo min mogelijk tijd voor een scherm. Dus voor 10 euro maak ik er graag eentje voor u. Dus misschien handig om meerdere workshops, lessen of abonnementen ineens te factureren. Hier zijn mijn facturatiegegevens: Monke Circle BV Paalsteenstraat 164 3500 Hasselt BE1007.371.526

Ik geraak niet op de app, Wat nu? Een op deze link klikken op uw smartphone, en dan hoort het te werken.

IMG_6338.JPG

Wordt uw vraag niet beantwoord?

Bel dan de relevante teacher op. Niet het algemene nummer van Monke.
Niet e-mailen of een bericht sturen, bellen. Dat kost ons allemaal het minste tijd voor een scherm.
Hieronder is een knop naar "Team", kijk bij de beschrijving van de teacher of hij/zij het gaat weten.


Als bellen niet lukt, of ge weet niet wie ge moet bellen:

bottom of page