top of page

Veelgestelde vragen

Omdat ik één mens ben die de communicatie doet van heel de tempel, wat bijna niet meer mogelijk is. Dus kijk eens eerst of uw vraag hier beantwoord wordt.

Arnout lichaamswerk_10.jpg

Praktisch

Waarom Monk-e? Omdat men in het Boeddhisme vaak spreekt over "the monkey mind". Omdat Arnout, de oprichter vroeger een aapje genoemd werd door zijn ouders. Omdat we weer meer op vier poten bewegen in de tempel.

Is er een kleedkamer in de tempel? Nee. Die is er niet. Wel is er een toilet en vaak een ruimte die vrij is om u om te kleden. Als er geen ruimte vrij is, en ge hebt wat ruimte nodig, dan kan een teacher u even u laten omkleden in een backstage ruimte als ge dit vraagt.

Is er een douche in de tempel? Nee die is er niet. Wel ligt er eentje klaar om te installeren. Als uw nood voor een douche hoog is, dan moogt ge hem altijd komen bouwen.

Is er parking aan de tempel? Ja, er is veel parking aan de tempel. Maar voor grote events, zoals ecstatic dance, gaat er soms net niet genoeg parking zijn. Check de grondplan pagina voor meer info over waar veel parking is op 7min wandelafstand.

In welke ruimte gaat mijn workshop of les door? Dit hoort vermeld te zijn in de beschrijving van de les of workshop. Als dit nog niet juist is beschreven, vraag het aan een teacher of kijk hier naar het lessenrooster.

Google stuurt me verkeerd naar de temple? Klopt. Google ziet een éénrichtingsstraat als een tweerichtingsstraat. Zie onderstaande foto voor de juiste weg via de auto.

Ik heb moeite met in- of uitschrijven. Klik dan op deze knop hieronder. Hier leg ik alles uit hierover.

Yoga

Moet ik iets meenemen naar een yogales? Nee. Alles is er. Een yogamat, blokken, kussens, riemen, dekentjes, ... Veel mensen nemen hun eigen mat mee of een favoriet deken, maar dat moet niet. Gewoon kleren aandoen waarin ge kunt bewegen.

Hoe betaal ik voor een yogales? Na de les. Online betalen is niet mogelijk in het boekingssysteem door technische redenen. Dit kan via payconic of via uw bank app. Als dit niet mogelijk is, dan is er dit rekeningnummer waar u naar kan overschrijven: Monk-e BE14 7350 5043 9883

Ik ben hyperflexibel, is yoga goed voor me? Krachtige vormen van yoga wel, met soms wat aanpassingen in bepaalde houdingen. Movement is ook goed voor u omdat hier veel kracht bij komt kijken. Uw uitdaging is de kracht op te bouwen om uw mobiliteit te kunnen dragen.

Ik heb hernia's, is yoga goed voor me? Ja, zeker wel. Maar het gaat over luisteren naar uw pijnen. Uw pijn grens leren kennen, en toch naar beweging gaan binnen uw pijngrens. Dit kan betekenen dat u niet diep in bepaalde houdingen kan komen in het begin, maar als yoga een levensstijl wordt, dan gaat meer en meer weer mogelijk worden. En dan bent u, zoals de 1000den mensen met een hernia die ik in mijn lessen heb gehad, na een tijd pijn-loos. Met movement zou ik niet beginnen met een pijnlijke hernia.

Ik heb fibro, is yoga goed voor me? Ja, zeker wel. Maar het gaat over luisteren naar uw pijnen. Uw pijn grens leren kennen, en toch naar beweging gaan binnen uw pijngrens. Dit kan betekenen dat u niet diep in bepaalde houdingen kan komen in het begin, maar als yoga een levensstijl wordt, dan gaat meer en meer weer mogelijk worden. En dan bent u, zoals de 100den mensen met fibro die ik in mijn lessen heb gehad, na een tijd pijn-loos. Met movement zou ik niet beginnen, dit kan misschien na een tijd yoga wel.

Zijn de lessen in de tempel gebaseerd op een geloof? Neen. Geloof of religie doen we niet. Als het kleurrijk verleden van yoga wordt aangeraakt dan kijken we naar de symboliek achter de verhalen.

Ik heb geen geld, kan ik wel yoga doen? Dat kan. In ruil voor lessen kunt ge helpen met poetsen of tuinwerk. Babbel met Arnout hierober. 0486364926

Ik wil een factuur, wat nu? Ik respecteer mijn tijd en spendeer liefst zo min mogelijk tijd voor een scherm. Dus voor 10 euro maak ik er graag eentje voor u. Dus misschien handig om meerdere workshops, lessen of abonnementen ineens te factureren. Hier zijn mijn facturatiegegevens: Monk-e Paalsteenstraat 164 3500 Hasselt BE0867032124

Ik geraak niet op de app, Wat nu? Een op deze link klikken op uw smartphone, en dan hoort het te werken.

IMG_6338.JPG

Wordt uw vraag niet beantwoord?

Bel dan de relevante teacher op. Niet het algemene nummer van Monk-e.
Niet e-mailen of een bericht sturen, bellen. Dat kost ons allemaal het minste tijd voor een scherm.
Hieronder is een knop naar "team", kijk bij de beschrijving van de teacher of hij/zij het gaat weten.

bottom of page