top of page

zo 25 jun

|

Hasselt

Breathing Tribe

“Reizen door de geest en bewegen naar heelheid” Sta jij open voor de ervaring van “Wholeness” en “Onenes” en ben je benieuwd naar andere lagen van je bewustzijn en ben je niet bang voor een uniek, diep innerlijk proces van zelfheling? Join us!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Breathing Tribe
Breathing Tribe

Tijd en locatie

25 jun 2023, 13:30 – 16:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

“Reizen door de geest en bewegen naar heelheid” 

Sta jij open voor de ervaring van “Wholeness” en “Onenes” en ben je benieuwd naar andere lagen van je bewustzijn en ben je niet bang voor een uniek, diep innerlijk proces van zelfheling?

Join us!

De ervaring die je hebt tijdens Holotropisch ademen kan je het best omschrijven als overweldigend en intens. De effecten kunnen op drie niveaus ervaren worden: fysiek, emotioneel en spiritueel. Wat je precies gaat ervaren, is altijd een verrassing. Geen enkele sessie is hetzelfde.

Holotropisch ademen heeft een groot psychotherapeutisch effect. Omdat het ontwikkeld is om trauma te doorleven, patronen te kunnen doorbreken en oude emoties en herinneringen te kunnen integreren. Het verminderd angst. Na een sessie kan het je een diep gevoel van innerlijke kalmte geven. 

Bovendien vergroot het je bewustzijn. Het is een waanzinnige manier om contact te maken met diepere lagen in jezelf, jezelf te doorgronden en te helen en groeien naar nieuwe niveaus. Wat zich kan uiten in een groter zelfvertrouwen, minder gevoelens van stress en meer duidelijkheid over persoonlijke issues waarmee je kunt worstelen.

Na een intense ademreis neem ik je mee in een klankbad om alles wat je ervaren hebt te integreren. We sluiten af met een sharing circle waar iedereen de kans krijgt om zijn ervaringen te delen. Alles mag er zijn én is er.

Kostprijs:

3u durende sessie met 1 begeleider per 5 mensen:

60 euro (voor factuur (+15%), contacteer ons even)

Tickets

  • Ticket

    € 60,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page