top of page

vr 19 jul

|

Hasselt

Ecstatic Dance | Dj Purusha

Dance until you shatter yourself! 'Ecstatic dance' is een dans zonder praten, drugs, alcohol en schoenen. Deze regeltjes creëren een setting waarbinnen je niet verbaal moet bezig zijn en je volledig kan laten gaan in de muziek. Een setting waarbij je expressie kan geven aan verschillende emoties,

Ecstatic Dance | Dj Purusha
Ecstatic Dance | Dj Purusha

Tijd en locatie

19 jul 2024, 19:00 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

'Ecstatic dance' is een dans zonder praten, drugs, alcohol en schoenen.

Deze regeltjes creëren een setting waarbinnen je niet verbaal moet bezig zijn en je volledig kan laten gaan in de muziek. Een setting waarbij je expressie kan geven aan verschillende emoties, in contact kan komen met je lichaam en misschien ook met andere dansers en je een mooie setting.

Deze Ecstatic dance wordt begeleidt door de getalenteerde Dj Purusha. Dit is de DJ waar Arnout meer dan 10 jaar geleden de eerste keer ecstatic dance bij is gaan doen.

Muziek en dans zijn altijd al heel belangrijk geweest in het leven van dj Purusha.  Altijd gedanst, bijna alles gedanst, van ballroom over folk, naar vele vormen van Sacrale Dans, dans als uiting van ons unieke en authentieke Bewust Zijn.  Wie danst, zegt ook muziek, als drager van de dans, de emotie in de dans, het verhaal.  Al die ervaring bundelt zich al 5 jaar in de dj sets van Purusha.  Velen noemen het een magische, subtiele dansreis, met diepgang en volwassenheid.   Hij mixt muziek uit de hele wereld (met een lichte voorkeur voor folk en Sufi muziek), wetend als jarenlang extatisch danser, wat ons écht beweegt naar connectie met onze eigen Goddelijkheid, ons Orgastisch Extatisch Wezen van Liefde.

Kledij & meenemen:

Kleed je zoals je wil. Maar best kledij waarin je kan bewegen/dansen (een strakke minirok of een stijf hemd kan onpraktisch zijn).

Breng een gevulde drinkbus mee (non-alcoholic).

Uurrooster:

19u00 - Tijd om aan te komen voor de ecstatic dance, te landen

19u30 - Opening van de dans

19u50 - Ecstatic dance

22u00 - Afsluiting van de dans

Prijs:

Early bird: 22 euro

Late bird (aan de deur): 25 euro

Locatie:

De nieuwe Monke temple.

Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt.

Annuleren:

Niet mogelijk.

Je kan wel je ticket doorgeven/verkopen aan iemand anders.

Zeker doorgeven aan ons. We laten mensen binnen via een lijst van namen.

Tickets

  • Early monke

    Verkoop eindigt op: 15 jul, 08:00
    € 22,00
  • Late monke

    € 25,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page