top of page

za 08 jun

|

Hasselt

Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken

Door Joeri Gydé

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken
Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken

Tijd en locatie

08 jun 2024, 16:00 – 18:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

In het tweede deel van deze workshop leren we hoe je de Kombucha nog dat extra kan geven door een bijkomnde fermentatie onder druk. Hier bespreken we ook de vele mogelijkheden om door toevoeging van kruiden, fruit en zelfs groenten, tot een interessant resultaat te komen. We gaan een beetje meer in detail in op hoe je smaken kan combineren.

Lesgever is Joeri Gydé. Hij is gewezen wijnmaker en brouwt nu exclusieve kombucha voor Monke.

Tickets

  • Early Monke

    Tot 1 week voor het event

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op
  • Late Monke

    Tot de dag van het event.

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Thx!

Monke Temple Hasselt

Oude Kuringerbaan 93, Hasselt.
Dit is een groot gebouw in een woonwijk.
Tussen 2 huizen inrijden in een smal steegje.
Er is veel parkeerplaats aan het gebouw.

  • Facebook
  • Instagram
Monke Logo-01.png

De Monke Temple is deel van Monke Circle BV (BE1007.371.526)

bottom of page