top of page

wo 13 dec

|

Monk-e temple

Mantracirkel

Door Emilie en Sara

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantracirkel
Mantracirkel

Tijd en locatie

13 dec 2023, 18:30 – 20:30

Monk-e temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

!Dit event kunt ge joinen met uw monke abonnement!

‘ManTra’  betekent het tot stilte brengen van de geest, jezelf bevrijden van het  denken. We brengen onze focus naar woorden die we blijven herhalen,  blijven herhalen, blijven herhalen en voegen er klank en ritme aan toe.  

Deze focus brengt je in staat de storing van het dagelijkse denken weg  te nemen en innerlijke stilte te ervaren. Vanuit deze stilte kan je  zelfs tot diepere lagen afzakken en dichterbij je kern komen. 

De ritmes en klanken met verschillende frequenties en vibraties leveren een bijdrage aan het meditatieve en helende aspect. Jouw stem en de extra  muziekinstrumenten die we ter beschikking stellen, brengen nog meer vibratie en andere frequenties in onze cirkel. Dit maakt iedere cirkel  weer uniek. 

In de cirkel is iedereen gelijk en vormen we één sterk geheel, één organisme, één tribe. Klanken botsen, resoneren en vormen krachtige energieën binnen dit oneindige veld.   Elke mantra wordt kort ingeleid. We blijven in meditatie en daarom ook in stilte tussen het chanten door.

Zingen of chanten is geen must!  

De woorden en klanken binnen laten komen als toeschouwer, heeft ook een krachtige uitwerking. 

Zingen maakt het wél makkelijker om tot innerlijke stilte te komen.

Tickets

  • Ticket

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page