top of page

di 25 jun

|

Hasselt

MEN TRIBE

Verbinding met mannen en met jezelf door Voelen, connectie en Ademhaling!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MEN TRIBE
MEN TRIBE

Tijd en locatie

25 jun 2024, 19:00 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

In een tijd waarin het leven ons vaak lijkt te leiden in plaats van andersom, is er een groeiende behoefte aan authentieke verbinding en innerlijke rust. Een Men Tribe is een plaats waar mannen samenkomen om dieper in zichzelf te keren, waarbij ze gebruik maken van eeuwenoude praktijken zoals ademhaling, meditatie, connectie en vibratie om diepere niveaus van verbinding te verkennen. Een Men Tribe is er ook om de echte man weer naar boven te laten komen,  een man die in zijn kracht staat, zijn emoties en zichzelf dieper leert kennen en durft te gaan voor wat hij in zijn leven echt wil.

Voelen vormt het hart van een Men Tribe. Het is een uitnodiging voor mannen om zichzelf te openen voor hun eigen emoties, ervaringen en diepere angsten/onzekerheden. Door zich kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn over hun innerlijke wereld, ontstaat er een sfeer van vertrouwen en begrip. Men Tribe komt samen om echt te voelen, om onze harten te openen en onszelf dieper te verkennen. We stellen onszelf vragen als "Wie ben ik werkelijk?" en "Wat wil ik écht in het leven?". Maar ook, heel belangrijk, onderzoeken wij wat wij echt niet meer willen, wat ons niet langer dient.

Ademhaling is een krachtige tool die ons helpt om in het hier en nu te komen, om spanning en stress los te laten en ons te verbinden met onze innerlijke kracht. Door bewust te ademen, kunnen we de dieptes van ons wezen verkennen en onszelf bevrijden van belemmerende patronen en overtuigingen.

Meditatie biedt een pad naar innerlijke rust en helderheid. In de stilte van meditatieve praktijken kunnen we onze gedachten kalmeren en een dieper inzicht krijgen in onszelf en de wereld om ons heen. Het stelt ons in staat om te luisteren naar onze eigen gedachten en te ontdekken wat ons werkelijk vervult.

Vibratie, of het nu gaat om klank healing, drummen of zingen, is een krachtige manier om de energie in een Men Tribe te verhogen en een gevoel van eenheid te creëren. De trillingen resoneren in de harten van de deelnemers, waardoor ze zich verbonden voelen op een niveau dat voorbij woorden gaat.

Samen vormen deze elementen de bouwstenen van onze Men Tribe die mannen ondersteunt in hun reis naar healing, empowerment en broederschap. Door samen te komen in een geest van openheid en acceptatie, kunnen we de transformerende kracht van verbinding ervaren en ons ware potentieel naar boven laten komen.

Maandelijks komen we éénmaal samen op een dinsdag.

Duur ongeveer: 2,5-3u

De plaats Monke te Hasselt

Spreekt dit u aan en wil je graag meer informatie weten, voel je vrij om uit te reiken.

Manuel Yelamo

0485/346880

yelamomanu@gmail.com

Kristof Myny

0496/419689

mynykristof@gmail.com

Deze editie is VOLZET, indien je interesse hebt voor een volgende MEN TRIBE, contacteer Kristof of Manuel!

Tickets

  • Ticket Mannencirkel

    € 22,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page