top of page

za 22 jun

|

Hasselt

Move & Play - Hasselt

Door Michael Karim

Move & Play - Hasselt
Move & Play - Hasselt

Tijd en locatie

22 jun 2024, 09:30 – 11:30

Hasselt, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Movers & shakers van Hasselt.

Hoeveel speelse beweging zit er op dit moment in je leven?

Hoelang is het geleden dat je met je met je handen en voeten, (en knieën, hoofd en rug…) de aarde hebt aangeraakt?

Ben je bekend met natural movement, of klinkt samen buiten bewegen op een speelse en natuurlijke manier je als muziek in de oren?

Heb je zin om thuis te komen in je lichaam, via beweging?

Tijdens deze 2u durende workshop krijg je de kans om tal van speelse, nieuwe en uitdagende bewegingen te ontdekken. Zowel solo-oefeningen als bewegingen met interactie komen aan bod. 

Sommige movement games vereisen kracht, terwijl andere net andere reactiesnelheid, of evenwicht of souplesse vragen. Alles met een nadruk op de intuïtieve en organische manier van het bewegen van je lichaam.

Via deze bewegingen gaan we verbinding maken met elkaar, en gaan we zweten én lachen tegelijkertijd. We gaan onszelf het cadeau geven van movement & playfulness, connection & fun.

Doe je mee?

.

.

.

Praktisch;

Wat? 

Een 2 uur durende exploratie (workshop) in de wereld van speels en natuurlijk bewegen.

Voor wie? 

Volwassenen geïnteresseerd in een serieus speelse ervaring waar de focus ligt op natuurlijk bewegen, spel & interactie. Geen voorgaande ervaring vereist.

Waar? 

Domein Kiewit, Putvennestraat 108, 3500 Hasselt.

Gratis parking ter plekke. WC’s aanwezig op het domein. 

Wanneer? 

Zaterdag 22 juni 2024.

Van 09:30u tot 11:30u.

Prijs?

25€ per persoon.

Aantal plaatsen?

20.

Door wie gegeven? Michael Karim.

Wat extra info: Ik werk al 8 jaar als personal trainer / natural movement coach. Beweging en hoe het linkt aan gezondheid & welzijn is een van de centrale thema’s van mijn leven. In deze periode heb ik tal van mensen begeleid in groepslessen en 1 op 1 sessies. Van serieuzere pijnklachten zoals nek-, schouder- & rugproblemen tot revalidatie van ongevallen en operaties. 

Mijn werk rond beweging focust zich rond 4 pijlers. Speels, natuurlijk, exploratief & interactief. Ik geloof dat bewegen op deze manier een bron van voeding en welzijn is, en deel deze ervaring via workshops, groepslessen en 1 op 1 sessies.

Ik presenteerde “natural movement” workshops onder andere voor Decathlon, Vivobarefoot & Basic fit & Mannenfestival België.

Tickets

  • Ticket Movers & Shakers

    € 25,00
    +€ 0,63 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page