top of page

do 18 jan

|

Monk-e

Movement and Bodypaint of the Feminine Essence

Door Lise Orye

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Movement and Bodypaint of the Feminine Essence
Movement and Bodypaint of the Feminine Essence

Tijd en locatie

18 jan 2024, 19:00 – 22:30

Monk-e, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Event door lise Orye (www.liseorye.com).

Welkom op een reis naar onze vrouwelijke, Yinne essentie.

 Met de elementen meditatie en dans gaan we zakken in wat het voor ons betekent om te verbinden met onze vrouwelijke kracht.

Moeder aarde, Kali, verbinden met de energie van de baarmoeder, doorstroming,  sensualiteit, vrijheid, ... Waar staat vrouwelijkheid voor jou voor? Wat  doet het met je? Wat raakt het? Wat triggert het? Wat inspireert het?

Deze zoektocht, deze essentie wordt door de ander geobserveerd, gespiegeld en geschilderd op ons lichaam.   De kracht van het aangeraakt worden, gezien worden, en vanuit deze, kwetsbaarheid delen met gelijkgestemden.

Aanraken, spiegelen, zien, creativiteit aanwakkeren, vertragen, verbinden.   Een prachtig ritueel om dieper te zakken in onze yinne essentie, op het einde maken we ruimte om onze lichamen te eren met foto's van het eindresultaat.

Voor wie? Voor iedereen die dieper wil verbinden met hun Vrouwelijke, Yinne, stromende Zijn.   Prijs: 55 euro early monke

66 euro late monke (4 dagen voor het event) Duur: 19u-22u30 (wees op tijd aanwezig!)

Materiaal: Professionele bodypaint, indien je graag meer info wenst, stuur me dan persoonlijk een bericht. Meenemen: grote, oude handdoek welke vuil mag worden. Voorwerp voor op het altaar welk voor jou symbool staat voor de Sacred Feminine.

Deel dit evenement

bottom of page