top of page

zo 07 jan

|

Monke Temple

Soul Retrieval

Door Ellen Billen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soul Retrieval
Soul Retrieval

Tijd en locatie

07 jan 2024, 13:30 – 21:30

Monke Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Ervaar de kracht van de adem, de helende werking van de Soul Retrieval en de power van de tribe.

Niets zo krachtig als samen helen, aho!

Voluit leven vanuit je pure essentie, we zijn er allemaal voor in de wieg gelegd. Maar waar we bij de geboorte puur en geheel onszelf zijn, glijden we in ons leven weleens af van wie we werkelijk zijn. We voelen ons leeg, niet compleet, afgescheiden van een kracht om ons volledige potentieel te leven. Mogelijk is dat het gevolg van zielsverlies.

Dat kan al vroeg in ons leven voorkomen. Wanneer je als kind niet gehoord of gezien werd, dan heb je wellicht delen van jezelf onderdrukt of weggemoffeld. Veelal heb je het wezenlijke contact met je essentie, je pure ziel, verbroken om je aan te passen en te overleven. Ook bij overweldigende, intense of traumatische ervaringen, kan een deel van je ziel zich afgesplitst hebben om te ontsnappen aan de volledige impact van pijn.

We hebben allemaal wel zo’n verloren stukje ziel. Met een Soul Retrieval ceremonie kunnen we onze verloren zielsdelen uitnodigen om naar ons terug te keren. Het oorspronkelijk sjamanistische ritueel kent vandaag de dag vele vormen en uitvoeringen. In deze  workshop maak je kennis met het krachtige ritueel in de uitgebreide vorm met ademwerk, zoals die ontwikkeld is door Lars Faber van De Gewijde Reis.

De Soul Retrieval gebeurt in groep – de tribe – waarbij in elke ronde telkens één deelnemer het ritueel ondergaat. Gedragen door drums, percussie en de hele tribe raak je via ademwerk al snel in trance, waar je je verloren zielsdeel kunt ontmoeten en weer opnemen. Wat je dan ervaart, is met geen pen te beschrijven. Want hoe omschrijf je nu dat magische moment waarin je jezelf herontdekt in een completere versie en je je ziel laat stralen in haar volle glorie?

Een Soul Retrieval is een intens helende ervaring die een positieve impact kan hebben op alle aspecten van je leven.

Wil jij je volledige kracht ontmoeten en meer van jezelf in het leven brengen?

Praktisch

*Draag comfortabele kleren waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

*Breng je drinkbus/flesje water mee en eventueel je eigen instrument.

*Bijdrage: €125 pp, maaltijdsoep en kleine versnaperingen inbegrepen.

*Contact: Ellen Billen, 0472 76 43 24, info@kraakenhelder.be

Tickets

  • Ticket

    Maaltijdsoep en kleine versnaperingen inbegrepen.

    € 125,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page