top of page
Zoeken

De weg naar BloomSoon, en verder...

Bijgewerkt op: 9 jan. 2020

Na een leven lang vechten (gevechtsport, en algemene weerstand tegen alles), lessen van Shaolin monniken in China, lessen die ik heb getrokken rond lijden in mijn studie over getto-prostitutie in Kenia, masterstudies in de psychologie, verder verdiepend onderzoek in gedragsverandering, lessen die ik in mijn stages bij yogi's in India en andere leermeesters in Azië, en verdere verdieping in ACT en embodied practices, ben ik terug in België beland.


Brooklyn Gym en Yogaplace Maastricht gaven me de eerste mogelijkheden om hier mensen te kunnen bereiken met wat ik had geleerd. En dankzij mijn broer (Pieter, fantastisch mens) begon ik in de eerste helft van 2018 ook lessen als zelfstandige onder de naam:


Amala Ambu ('helder water' in het sanskriet).


Dit startte in Tenkie, een tennisclub, met de bijhorende marketing hiervoor:

In oktober 2018 verhuisden de naar MIA.H (dankzij Myriam, ook een fantastisch mens), en begon Arna ook lessen te geven. Ik ontwikkelde een website, begon meer en meer mensen te bereiken via embodied ACT, leerde meer en meer over marketing, en we begonnen meer lessen voor onszelf te geven terwijl we ons bleven verdiepen in onze eigen practice. Arna creëerde het logo, zorgde voor de designs van flyers, en hielp met de vormgeving van de website. Mijn ouders en schoonouders hielpen ons ook serieus vooruit dankzij hun skills in fotografie en mond-op-mond reclame.

In 2019 zijn we verder gegaan met het ontwikkelen van onze skills, zijn we gestart in een nieuwe locatie genaamd Ottachi (in Genk, dankzij Nathalie, ook een fantastisch mens) en zijn we serieus gegroeid qua ledenaantal,

Ook bleek Amala Ambu nogal moeilijk om te onthouden. Onder de naam 'BloomSoon' besloten we om verder te gaan voor de volgende redenen:

Allereerst past deze naam beter bij ons logo:

de levensboom.


'Bloom' (of blossom) Betekent 'tot bloei komen' of 'in de krachtigste fase van je leven zijn'. De krachtigste fase van je leven: zowel lichamelijk, mentaal, als spiritueel. En dit Engels woord klinkt ook een beetje zoals 'bloem' in het Nederlands.


'Soon' Betekent 'spoedig'. Als je nog niet in de krachtigste fase van je leven bent, of als het nog wat krachtiger kan 😂, dan kunnen we daar beter zo snel mogelijk verandering in brengen.


Nu bieden wij nog steeds de tools om dit te bereiken, en dit doen we nog steeds via yoga & mindfulness. We zijn heel dankbaar om dit alles te mogen delen met jullie, we hebben een prachtige groep yogi's samen gebracht en kijken er naar uit om nog meer mensen te mogen bereiken.


2020 belooft nieuwe lessen flow en mindfulness (en misschien meer?), de start van onze blog (waar filosofie en beeldmateriaal wordt gedeeld) en de start van activiteiten via ons (film, singing bowl, workshops, ayurveda, mantras, ...).

En misschien brengt 2020 nog meer?

Blijf ons volgen via deze blog of facebook, of volg onze lessen/activiteiten:


Namaste,


Arna & Arnout


144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page