top of page
Zoeken

Be the change you want to see.

Bijgewerkt op: 16 feb. 2021

In een wereld gedomineerd door het menselijk verstand, waar koude ratio heerst. Waar we constant streven naar meer, beter, mooier, rijker, dunner, sterker, ...

In een wereld waar 'genoeg' nooit genoeg is, waar we constant zoeken naar de volgende leuke ervaring om de leegte in ons te vullen. Een leegte die niet op deze manier gevuld kan worden.


In een wereld waarin onze aandacht constant geabsorbeerd wordt door schermen die onze menselijke aard om constant meer te willen uitvergroot. Schermen die werken op algoritmen waar we de lange termijn effecten van beginnen te voelen: een groter wordende vraag naar antidepressiva, en dit nog meer bij onze jongeren, die enkel een wereld kennen die gedomineerd wordt door schermen.


In een wereld waar 'verbinding' meer geassocieerd wordt met wifi dan met anderen of de natuur.


In deze wereld is er nood aan terugkeren naar iets dat we in het proces van de industriële revolutie zijn vergeten. Iets dat groter is dan de korte termijn oplossingen die ons verstand aanreikt voor de leegte die we voelen. Iets dat dieper gaat dan ons af te leiden van de problemen die we hebben door te lopen achter ideaalbeelden die ons worden opgelegd door een verwarde maatschappij.


Wat we nu nodig hebben is 'verbinding'. Verbinding met de natuur, verbinding met uw lichaam, met de mensen rondom u, verbinding met het huidig moment.


Om dit te kunnen brengen zijn we een team aan het samenbrengen om een gezondheidscentrum te creëren waarin verbinding centraal staat. Een centrum waarin gezondheid holistisch wordt aangepakt, waar meerdere disciplines worden samengebracht om zo veel mogelijk mensen terug te brengen naar wat verloren is.


Zo willen we een plaats creëren waar 'community' en 'balans' centraal staat, waar beweging op een niet-competitieve manier gebracht wordt, waar mensen ruimte voelen om zichzelf te zijn zonder te moeten streven naar een ideaalbeeld, waar psychische en lichamelijke problemen op een duurzame en natuurlijke manier aangepakt kunnen worden. Een plaats waarin gewerkt wordt aan de context van het individu, zodat er ruimte gecreëerd wordt voor persoonlijke groei.


Architecten, poets-experts, chef-koks, coaches, dokters, tuinmannen, artiesten, poetsers, yogi's, gevechtssport-trainers, event-organisers, marketeers, app developers, IT-ers, ... Gepassioneerde mensen is wat we zoeken.


Neem jij deze waarden hoog in het vaandel en zou jij graag willen werken naar een maatschappelijke verandering via een beweging die start vanuit een gezondheidscentrum?


Zie jij jezelf ook inzetten voor een plaats die naar verbinding toe werkt? Hoe zie jij jezelf bijdragen aan een holistisch gezondheidscentrum?


BloomSoon is een begin hiervan. Maar we zoeken verbinding met meer mensen die naar optimale gezondheid toe werken. En we zijn deze mensen al aan het vinden, maar we zoeken naar meer verbinding en uitbreiding. Alleen kunnen we het maatschappelijk effect dat we wensen te bereiken niet verwezenlijken.


Reageer op deze post of stuur een persoonlijk bericht om duidelijk te maken dat jij ook naar deze waarden zou toe willen werken. Of dat jij ook graag zou willen deel uitmaken van onze community en de practices die we brengen (en gaan brengen). #deepchange #meditatie #nomoremadness #embodiedhealth

138 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


bottom of page