top of page

Breathing Tribe

Breathwork in Hasselt.

Breathing Tribe

Verloop

Samen creëren we een veilige ruimte, een krachtig veld van verbondenheid op basis van consent en vertrouwen. We delen onze intenties, de uitdagingen waarvoor we staan, oude issues die blijven hangen of stil verdriet. We vinden (h)erkenning bij elkaar en voelen ons verbonden in kwetsbaarheid en kracht. Met beweging en dans activeren we het lichaamsbewustzijn. Vanuit de zachte bedding van de tribe gaan we ons eigen innerlijke proces in.

Ademwerk nodigt je uit om diep in jezelf te duiken en de verborgen schatten van je onderbewustzijn te ontdekken. Onderweg kun je intense lichaamssensaties gewaarworden, botsen op frustratie en boosheid, maar evengoed nieuwe inzichten opdoen en extatische vreugde ervaren. In een diepe staat van bewustzijn kun je je volledige potentieel omarmen en inspiratie ontvangen uit je ware kern.

Deze transformerende ervaring wordt versterkt door zachte aanraking van drukpunten op het lichaam, waardoor het zelfherstellende vermogen in werking treedt. Ongelooflijk hoe het lichaam precies weet wat het nodig heeft. Aan het einde van de ademsessie brengt een warm klankbad je in een diepe meditatieve staat, waarin de zelfheling optimaal kan gebeuren en je thuiskomt in wie je werkelijk bent.

 

We sluiten af met een sharing circle waarin we onze ervaringen, gevoelens en inzichten met elkaar kunnen delen. Vanuit ons pure zelf en met een kleine versnapering erbij. Gezellig toch, zo’n tribe?

Bezoek onze kalender en boek jouw workshop/event

Ellen Billen-65_Tribe.jpg
Breath

Praktisch

*Elke laatste zondag van de maand van 13u30 tot 16u30 (grote zaal).

*Draag comfortabele kleren waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

*Breng je drinkbus/flesje water mee en eventueel je eigen dekentje.

*Bijdrage: €60 pp, kleine versnaperingen inbegrepen.

*Contact: Ellen Billen, 0472 76 43 24, info@kraakenhelder.be

Need to know

*Adem is een krachtig instrument. Als je twijfelt of deze workshop voor jou geschikt is om gezondheidsredenen of intensiteit, neem dan vooraf contact op. Het is mogelijk om eerst een individuele ademsessie of coaching te boeken.

*Als opstapje naar de Breating Tribe kun je de workshop Breath & Sound Journey volgen, maar dat is geen must. In onze tribe is iedereen meer dan welkom.

*Adem in. Adem uit. Samen onderweg naar een lichter leven.

Bezoek onze kalender en boek jouw workshop/event

bottom of page