top of page

zo 04 feb

|

Hasselt

Actieve Meditatie + Contact-Improvisatie

Release & Connect

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Actieve Meditatie + Contact-Improvisatie
Actieve Meditatie + Contact-Improvisatie

Tijd en locatie

04 feb 2024, 13:30 – 16:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

In het eerste deel van de workshop wordt een actieve meditatie gegegeven door Arnout. Dit doen we rond het thema "loslaten van het maskers". Deze actieve meditatie is gebaseerd op de meditaties van Osho. Dit is een heel expressieve meditatie waarin gedanst, geshaked, gelachen, ... wordt. Om expressie te geven aan alles wat vast zit, wat u weerhoudt om u te ontspannen in dit moment. Een goede voorbereiding om elkaar te leren kennen en voluit in de dans te stappen. 

In  het tweede deel van de workshop worden basic contact-improvisatie oefeningen gegeven door Layla, afsluitend met een contact-impro-jam sessie.

Me: Layla's  passie voor dans begint van kinds af aan. In 2013 focust zij zich op  hiphop, waar ze vier jaar lang intensief traint in de companies van  Bruce Blanchard en Karen Claerhout (Boss Dance Complex in Gent). Tot op  vandaag volgt Layla nog altijd regelmatig lessen in ‘The Spot’ in Gent.  Sinds 2017 is Layla vaste moderne danser bij CompAni-one o.l.v. Anneke  Ghysens. Layla is ook docent in modern-fusion/hedendaags & hiphop  bij onder andere Allegro Dance Company en Dansamie. Daarnaast werkt ze  geregeld als uitvoerend danseres in de eventsector. Door haar  veelzijdige achtergrond in verschillende dansstijlen, is haar eigen  stijl een unieke mix van modern-fusion/hedendaags geworden.

Tickets

  • Late Monke

    € 30,00
    Verkoop geëindigd op
  • Early Monke

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page