top of page

di 02 apr

|

Hasselt

Breath & Sound Journey

release – restore – relax Door Ellen Billen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Breath & Sound Journey
Breath & Sound Journey

Tijd en locatie

2 andere datums

02 apr 2024, 20:00 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Klaar voor een verbindende reis in jezelf? Check in en ervaar de krachtige combinatie van verbonden ademwerk en rustgevende klankheling.   

Ademwerk opent de deuren naar diepgewortelde spanningen, emoties en trauma’s die vastzitten in je systeem. Door je adem te laten stromen, geef je ruimte aan deze blokkades en creëer je de mogelijkheid tot  transformatie en herstel.  

Soundhealing helpt je om snel in een diepe  meditatieve staat te komen waarin deze zelfheling kan plaatsvinden. De harmonische trillingen van klankinstrumenten zijn voelbaar tot in iedere  cel van je lichaam. Hier veranker je de verbinding met jezelf en kom je  thuis in wie je werkelijk bent.

Je adem is je gids, je gevoel je kompas. En als je toch verdwaalt, ben ik er voor jou. 

Samen onderweg.   

Meer info:

Verloop

Samen creëren we een veilige ruimte, zodat je in vertrouwen enverbondenheid je reis kunt aanvatten. We starten met een zachte  meditatie, waarin je via diep contact met je innerlijke kind ontdekt wat er echt in je leeft. Je ervaart hoe je je adem bewust kunt inzetten om  je zenuwstelsel tot rust te brengen en veiligheid in jezelf te vinden.

Ademen  is meteen voelen, in je lichaam komen. De daarin opgeslagen fysieke, mentale en emotionele blokkades kun je met verbonden ademwerk aanraken  en verzachten. Daardoor kunnen spanningen, oude patronen en emoties vrijkomen. Gevoelens die er lange tijd niet mochten zijn, krijgen hier de vrije loop. Hier mag je releasen, loslaten wat je niet langer dient.    

Door je in- en uitademing voortdurend met elkaar te verbinden, kun je een andere staat van bewustzijn bereiken. Het is een waanzinnige manier om contact te maken met diepere lagen in jezelf, om jezelf te  doorgronden en te helen. Het brengt je dichter bij je ware kern.

Aan  het einde van je ademreis vult de ruimte zich afwisselend met klank, ritme en stilte. De combinatie van instrumenten als drum en gong met de helende werking van klankschalen en pure essentiële oliën brengt je  geest en lichaam in diepe ontspanning. Op die manier kun je alles wat je  ervaren hebt integreren, en in volle overgave en in verbinding met jezelf het klankbad beleven.

Praktisch

*Tweewekelijks  op dinsdagavond van 20u tot 22u (grote zaal). 

*Draag comfortabele kleren. 

*Breng je drinkbus/flesje water mee en eventueel je eigen dekentje.  

*Maximum 5 deelnemers om persoonlijke aandacht voor iedereen te garanderen. Wees er snel bij!

*Bijdrage: €50 pp 

*Contact: Ellen Billen, 0472 76 43 24, info@kraakenhelder.be

Need to know 

*Adem is een krachtig instrument. Als je twijfelt of deze  workshop voor jou geschikt is om gezondheidsredenen of intensiteit, neem  dan vooraf contact op. Het is mogelijk om eerst een individuele ademsessie of coaching te boeken. 

*Deze workshop is het ideale opstapje naar de workshop Breathing Tribe.

*Adem in. Adem uit. Samen onderweg naar een lichter leven.

Tickets

  • Ticket

    € 50,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page