top of page

zo 17 mrt

|

Monke Temple

Breathwork Integration Circle

Door Ellen Billen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Breathwork Integration Circle
Breathwork Integration Circle

Tijd en locatie

17 mrt 2024, 19:30 – 21:30

Monke Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Een plek om verbonden te blijven met alle inzichten van ademreisgenoten en betekenis te geven aan je eigen proces. Een waardevolle bron om de focus te houden op je pad van bewustwording en heling.

Tijdens de Breath & Sound Journey en/of in de Breathing Tribe heb je de kracht van de adem ervaren als tool om fysieke spanning te verminderen, emotioneel evenwicht te herstellen, (weer) dichter bij je ware kern te komen en je volledige potentieel te zien. Je hebt ontdekt dat het lichaam tijdens zo’n transformerende ademsessie precies weet wat het nodig heeft en dat het zelfherstellende vermogen  optimaal functioneert in rustmodus. 

Integratie na een ademsessie is erg belangrijk. Je lichaam en geest hebben de tijd nodig om te bekomen van het intense ademwerk, waarmee je door interne blokkades kon breken en je de mogelijkheid creëerde tot herstel en transformatie. Belangrijker dan de ademervaring op zich is de effectieve integratie ervan, zodat je er ook echt de vruchten van kunt plukken in je leven.

Er zijn verschillende manieren om de beleving en de inzichten die je opdeed tijdens je ademreis te verwerken en je eigen te maken. Zo kun je rust en tijd nemen voor jezelf, blootvoets de natuur ingaan,  journalling, relevante lectuur doornemen, muziek luisteren of aan yoga doen. Je kunt ook jouw gedachten en gevoelens benoemen en delen met  anderen.

Dat is wat we doen in de Breathwork Integration Circle. We blikken terug op de opgedane ervaringen, delen wat het ons gebracht heeft en wat niet, vertellen over het verloop van ons proces en hoe we ons daarbij voelen. We vinden (h)erkenning en inspiratie bij elkaar en voelen ons verbonden in een gezellige kring, waar alles gezien en gehoord mag worden en je mag zijn wie je werkelijk bent.

Je  mag ook gewoon komen luisteren, dat is net zo krachtig als delen. Het  horen van de ervaring en het inzicht van anderen kan nieuwe perspectieven bieden voor je eigen proces.

Adem in. Adem uit. Samen onderweg naar een lichter leven.

Praktisch

*Elke  derde zondag van de maand van 19u30 tot 21u30 (kleine zaal). 

*Voor wie al eens deelnam aan de Breath & Sound Journey en/of de Breathing Tribe.

*Contact: Ellen Billen, 0472 76 43 24, info@kraakenhelder.be

Tickets

  • Ticket

    € 22,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page