top of page

za 31 aug

|

Monk-e Temple

Donkere Oogstmaan Vrouwencirkel: loslaten en ontsterfelijkheid

We staan hier aan de start van de oogstmaan. De maan die ons inzichten geeft in de cyclus van het leven. Wat brengt de oogst jou? Wat leeft er in overvloed en wil je terug aanplanten voor het komende jaar? Wat geeft je genoeg energie om terug aan te planten?

 Donkere Oogstmaan Vrouwencirkel: loslaten en ontsterfelijkheid
 Donkere Oogstmaan Vrouwencirkel: loslaten en ontsterfelijkheid

Tijd en locatie

31 aug 2024, 16:30 – 18:30

Monk-e Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Tijdens de vrouwencirkel beleven we samen de donkere maan en haar manifestatie  kracht. 

Een tijd onze dromen en doelen kunnen vorm geven om ze te laten  groeien in de aanloop naar volle maan. Het delen van ervaringen,  inzichten en herkenningspunten gedragen door een liefdevolle krachtige  groep vrouwen staat hierin centraal. 

Door het creëren van een veilige  setting ontstaat er de mogelijkheid tot persoonlijke groei in een groep, waarbij je dichter tot jou kern komt.   

Via meditatie, beweging, dans, creativiteit, luisteren en delen  ondersteunen we elkaar in het proces van creatie.  Elke cirkel draagt een eigen thema waarin we dieper duiken op onze  innerlijke wereld, ervaringen en verlangens. Je keert naar binnen keren om bij jezelf thuis te komen, om elkaar echt  te zien , te omarmen en de kracht van sisterhood te ontdekken op een  veilige manier. 

Tickets

 • sociaal tarief

  1 cirkel.

  € 22,00
 • normaal tarief

  € 28,00
  +€ 0,70 servicekosten
 • steunend tarief

  € 33,00
  +€ 0,83 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page