top of page

za 08 jun

|

Hasselt

Donkere plantmaan vrouwencirkel: rijping

Wat je symbolisch hebt gezaaid is sterk genoeg en heeft tijd nodig om te rijpen, om de vorm aan te nemen die jij wenst. Welke zaken in je leven gaan goed en welke zaken mag je meer gaan belichten. Laat jezelf en je licht schijnen naar de buitenwereld.

Donkere plantmaan vrouwencirkel: rijping
Donkere plantmaan vrouwencirkel: rijping

Tijd en locatie

08 jun 2024, 16:30 – 09 jun 2024, 16:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Tijdens de vrouwencirkel beleven we samen de koude maan en haar vertrouwen.

Een tijd onze dromen en doelen kunnen vorm geven om ze te laten  groeien in de aanloop naar volle maan. Het delen van ervaringen, inzichten en herkenningspunten gedragen door een liefdevolle krachtige groep vrouwen staat hierin centraal.

Door het creëren van een veilige setting ontstaat er de mogelijkheid tot persoonlijke groei in een groep, waarbij je dichter tot jouw kern komt.

Via meditatie, beweging, dans, creativiteit, luisteren en delen  ondersteunen we elkaar in het proces van creatie.  Elke cirkel draagt een eigen thema waarin we dieper duiken op onze  innerlijke wereld, ervaringen en verlangens. Je keert naar binnen keren om bij jezelf thuis te komen, om elkaar echt te zien , te omarmen en de kracht van sisterhood te ontdekken op een  veilige manier.

Tickets

 • sociaal tarief

  € 22,00
  +€ 0,55 servicekosten
 • normaal tarief

  € 28,00
  +€ 0,70 servicekosten
 • steunend tarief

  € 33,00
  +€ 0,83 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page