top of page

za 27 mei

|

Hasselt

Ecstatic Dance & Soundhealing

'Ecstatic dance' is een dans zonder praten, drugs, alcohol en schoenen. Deze regeltjes creëren een setting waarbinnen je niet verbaal moet bezig zijn en je volledig kan laten gaan in de muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ecstatic Dance & Soundhealing
Ecstatic Dance & Soundhealing

Tijd en locatie

27 mei 2023, 19:00 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

'Ecstatic dance' is een dans zonder praten, drugs, alcohol en schoenen.  

Deze regeltjes creëren een setting waarbinnen je niet verbaal moet bezig zijn en je volledig kan laten gaan in de muziek. Een setting waarbij je expressie kan geven aan verschillende emoties, in contact kan komen met je lichaam en misschien ook met andere dansers in een mooie setting. 

Dit alles gebeurt op een muzikale wereldreis met DJ White Shaman (Koen Fossey). Een fenomenale artiest die heel veel tijd en liefde heeft besteed aan het producen van zijn eigen muziek. Stevige beats met tribal vibes, ik ben enorm fan van deze mens. De muziek varieert tussen verschillende ritmes, van rustig tot extatisch. Deze dans zal door Arnout/Monke ingeleid worden zodat jullie goed kunnen landen in deze practice.

Na de dans komt Paris Lopez Koen bijstaan voor een zalige soundhealing ervaring . De klankschalen en gongs van Paris worden vergezeld door de drums en andere exotische klanken van Koen om ons te begeleiden in een innerlijke reis via helende vibraties. 

Kledij & meenemen:

Kleed je zoals je wil. Maar best kledij waarin je kan bewegen/dansen (een strakke minirok of een stijf hemd kan onpraktisch zijn).

Breng een gevulde drinkbus mee (non-alcoholic) en eventueel een dekentje.

Tickets

  • Early Bird Ticket

    € 22,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page