top of page
Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken
za 02 mrt
|Hasselt
Door Joeri Gydé
Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijkenTijd en locatie
1 andere datums
02 mrt 2024, 16:00 – 18:00
Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België
Over het evenement
In het tweede deel van deze workshop leren we hoe je de Kombucha nog dat extra kan geven door een bijkomnde fermentatie onder druk. Hier bespreken we ook de vele mogelijkheden om door toevoeging van kruiden, fruit en zelfs groenten, tot een interessant resultaat te komen. We gaan een beetje meer in detail in op hoe je smaken kan combineren.
Lesgever is Joeri Gydé. Hij is gewezen wijnmaker en brouwt nu exclusieve kombucha voor Monke.
Tickets
Early Monke
Tot 1 week voor het event
€ 20,00Verkoop geëindigd opLate Monke
Tot de dag van het event.
€ 25,00Verkoop geëindigd op
Totaal
€ 0,00
bottom of page