top of page

Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken

za 02 mrt

|

Hasselt

Door Joeri Gydé

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken
Kombucha workshop deel 2F: na-fermentatie en smaken

Tijd en locatie

1 andere datums

02 mrt 2024, 16:00 – 18:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

In het tweede deel van deze workshop leren we hoe je de Kombucha nog dat extra kan geven door een bijkomnde fermentatie onder druk. Hier bespreken we ook de vele mogelijkheden om door toevoeging van kruiden, fruit en zelfs groenten, tot een interessant resultaat te komen. We gaan een beetje meer in detail in op hoe je smaken kan combineren.

Lesgever is Joeri Gydé. Hij is gewezen wijnmaker en brouwt nu exclusieve kombucha voor Monke.

Tickets

  • Early Monke

    Tot 1 week voor het event

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op
  • Late Monke

    Tot de dag van het event.

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page