top of page

di 20 jun

|

Hasselt

Kundalini Activation Process

Het woord ‘kundalini’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘circulair’, ‘ring’ of ‘opgerold’. Dit woord wordt gebruikt om de potente levensenergie te beschrijven die elke mens bezit. Deze levensenergie ligt als een opgerolde slang te slapen in ons onderste chakra.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kundalini Activation Process
Kundalini Activation Process

Tijd en locatie

20 jun 2023, 20:00 – 22:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Wat is het ? Het woord ‘kundalini’ komt uit het Sanskriet en betekent ‘circulair’, ‘ring’ of ‘opgerold’. Dit woord wordt gebruikt om de potente levensenergie te beschrijven die elke mens bezit. Deze levensenergie ligt als een opgerolde slang te slapen in ons onderste chakra. ​Door het heractiveren van deze energie ervaar je een grotere verbondenheid met jezelf, met het leven. Er ontstaat helderheid over je pad en een dieper besef dat we allemaal goddelijk zijn. ​ Het openen van dit kanaal gaat gepaard met het loslaten of ‘purgen’ van alles wat nog in de weg zit van het activeren van je volledige potentieel. Dit gaat over emotionele of energetische blokkades, beperkende overtuigingen, trauma’s, angsten,... Het loslaten gebeurt doorgaans gradueel en verspreid over een bepaalde tijd.

Wat doet het ? Het is een energetische ervaring waarbij er een transmissie plaats vindt van non - duale energie die jij als deelnemer kan ontvangen. De energie komt binnen via het kruinchackra en heeft de potentie om de energiebanen in het lichaam zachtjes te openen, waarna de kundalini energie kan beginnen stromen. Deze intelligente energie stroomt naar de plekken in het lichaam waar deze nodig is. Belangrijk om weten is dat de energie jou altijd zal geven wat je op dat moment nodig hebt en kan dragen. Je zal nooit krijgen waar je niet klaar voor bent. Deze beleving en de tempo van dit proces is voor iedereen anders. Meestal vinden deze sessies in groep plaats, maar individuele sessies zijn ook mogelijk.

Tijdens de sessie? Tijdens de sessie ga je met je ogen gesloten op een yogamatje liggen. Tijdens de transmissie wordt er gebruik gemaakt van muziek met een variatie in intensiteit. Om de energie te ontvangen en te voelen, hoef je alleen maar jouw lichaam en geest te ontspannen. De facilitator wandelt rond en raakt je aan op chakras en meridiaanpunten om de energie naar bepaalde plaatsen in je lichaam te leiden. Indien jij liever niet aangeraakt wordt is het belangrijk om dit voor de sessie aan te geven. Je kan tijdens een sessie zowel fysieke, emotionele als visuele ervaringen gewaar worden. Probeer je zonder verwachtingen over te geven aan het proces. Het geheel duurt maximaal 2,5 uur.

Voordelen?

 • meer vitaliteit en levensvreugde
 • mentale rust en helderheid
 • verhoogd lichaamsbewustzijn: een sterkere verbinding met jezelf.
 • loslaten van spanning en stress
 • omarmen en transformeren van vastzittende emoties
 • verhoogd spiritueel bewustzijn, een gevoel van verbondenheid en de ervaring van non-dualiteit
 • loslaten van oude patronen en beperkende overtuigingen
 • meer duidelijkheid over wie jij bent en wat je missie is in dit leven een sterkere verbinding met je intuïtie
 • meer in je kracht staan
 • meer creativiteit en productiviteit
 • groter empathisch vermogen
 • verhoogde energetische frequentie

Wanneer is de volgende sessie?

Tweewekelijkse sessies

op dinsdagavonden

van 20u tot 22u30

in de grote zaal.

Bijdrage

€50,-

Tickets

 • Ticket

  € 50,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page