top of page

za 05 okt

|

Monke Temple

Kundalini Trancedance

Door Gert Daniëls

Kundalini Trancedance
Kundalini Trancedance

Tijd en locatie

1 andere datums

05 okt 2024, 19:00 – 22:00

Monke Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

DJ s-Zen-s (aka Gert Daniels) neemt ons 1 keer per maand mee op een innerlijke dansreis naar je droomwereld... velen kennen de kleine Kundalini (persoonlijk of relationeel: tussen 2 of meerdere personen) wat al heel bijzonder is, maar weinigen hebben de Aarde-Kundalini innerlijk ervaren. Het vraagt soms wat oefening om deze diepe vibratie in je lichaam te ontvangen. Het vraagt wat overgave, loslaten van het hoofd en diep thuiskomen in het lieve lijf!

In de trancedansreizen weeft Gert de sjamanistische muziek op meesterlijke wijze zodat je een helende dansreis maakt (zonder enige plant of ander medicijn te nemen: muziek & dans is het medicijn!). Je maakt diep connectie met je innerlijke medicijnvrouw of medicijnman of persoon of whatever is inside... Dus je danst je eigen medicijn tot leven, je joy, je levensvreugde, extase & bliss...

Na Gent, Leuven, Ardennen (zijn thuis), Gran Canaria (zijn 2e thuis) en vele omzwervingen komt Gert terug in zijn geboortestad Hasselt om ons elke maand te verwennen met een prachtige Kundalini trancedans in de Monk-e Tempel. 

Elke maand een ander thema, zodat je een jaar-dans-reis maakt doorheen de oerELEMENTEN: aarde, water, vuur, lucht, chi en de krachtdieren!

De trancedans mixen zijn vooral zo samengesteld om de diepe Kunalini van moeder aarde te voelen. Om je te voeden diep in de AARDE, om het WATER in jou te laten stromen, om het VUUR van ej hart te laten stralen... om je innerlijke alchimist wakker te maken die water en vuur kan verbinden... en geniet van het resultaat! Want water en vuur geeft STOOM, joy, bliss, liefde... en zo duik je in de bron in jezelf en wordt je bron voor anderen! 

Waarom nu zo van belang?

Bij velen is door de snelheid van het leven, de maatschappij, de veelheid van prikkels, lange todo lijsten en veel verplichtingen het VUUR te snel moeten branden, waardoor je brandstof, je energie op bepaald moment uitgeput raakt. Soms met als gevolg BURN-OUT of VERMOEIDHEID. De snelle maatschappij, teveel VUUR energie, oorlog, angsten hebben bovendien onze water energie uitgeput. Onze aarde droogt uit, barsten of breken. Onze brandstof is op (energiecrisis in de wereld!).  Onze bronnen staan droog of dorsten naar 'hoger' water... Water heeft de eigenschap om trilling van de omgeving op te nemen. Vandaar het belang om het oude water (angst/frustratie/pijn/verdriet/...) om te zetten in hogere water vibratie: liefde... zodat onze innerlijke aarde terug VRUCHTBAAR kan zijn, voor onszelf, onze geliefden, onze omgeving. Zodat we terug stralen en de lente kunnen vieren en dansen!

We zuiveren onze KUNDALINI energie, onze bron, onze levenskracht. We verbinden diep met de aarde. We bevrijden ons van oude banden of relaties en patronen in de voorouderlijn. Vanuit deze vrijheid kan je brandstof, je energie beter stromen in jezelf. Zo zal je niet uitblussen  (burn-out, vermoeidheid, ...) maar geniet je van een goede balans tussen innerlijk vuur en innerlijke water! Zo kan je thuiskomen in je innerlijke aarde!

De trancedans muziek werkt diep helend op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Helend voor je water, voor je aarde, voor je lucht en innerlijke VUUR. Dus een 4 body healing dance!

WAT is TRANCEDANS:

Reeds meer dan 11 jaar geeft Gert trancedans en is hierin opgeleid als teacher. Daarnaast ben is hij teacher in tibetaanse zwaardyoga (Tog Chöd) en andere dansvormen zoals de Sufi dans. De wijsheid van vele sjamanen waarmee hij mocht samenwerken zit in al zijn muziekmixen verweven. Deze dans maakt je innerlijk medicijn, je innerlijke krachtdieren wakker en brengt heling.

In alle oude culturen werd er gedanst, rond het vuur of bij een ceremonie of als er een visioen nodig was om een nieuwe locatie te zoeken voor de stam, met mals gras en drinkwater voor de dieren... of als de stam in gevaar was... Dus erg belangrijk om te dansen voor jezelf, voor je gezin, voor je geliefde(n), voor je gemeenschap... om te dansen voor een nieuw visioen, voor heling, om wijsheid, inzicht, liefde en helende krachtdieren te ontvangen om je te steunen op je pad!

De muziekmix bevat sjamanistische muziek en tribal sounds uit alle werelddelen en is zo samengesteld dat je een bijzondere helende reis maakt Het aantal deelnemers is beperkt omdat elk voldoende ruimte krijgt. Dankzij de blinddoek ga je dieper in jezelf duiken in de droomstaat en zal de zalige dansmeditatie oude dingen zacht losweken, oude patronen veranderen... je krijgt nieuwe energie en ontvangt diepe heling en zegeningen.

BIJDRAGE:

40 € early Monke of sociaal tarief

45 € late Monke (ivm beperkt aantal zal het wellicht vooraf uitverkocht zijn)

Lastminute: sms of bel Gert: 0498/276771 om te horen of je er nog bij kan)

Opgelet: Max 30 dansers

Tickets

 • Early Monke

  Verkoop eindigt op: 01 okt, 19:00
  € 40,00
  +€ 1,00 servicekosten
 • Late Monke

  € 45,00
  +€ 1,13 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page