top of page

zo 29 okt

|

Monke Temple

Kundalini Trancedance (UITVERKOCHT)

Door Gert Daniëls

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Kundalini Trancedance (UITVERKOCHT)
Kundalini Trancedance (UITVERKOCHT)

Tijd en locatie

29 okt 2023, 19:00 – 22:00

Monke Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

dj  s-Zen-s (aka Gert Daniels) neemt ons mee op een innerlijke dansreis naar je droomwereld... velen kennen de kleine Kundalini (persoonlijk of  relationeel: tussen 2 of meerder personen) wat al heel bijzonder is, maar weinigen hebben de Aarde-Kundalini innerlijk ervaren. Het vraagt soms wat oefening om deze diepe vibratie in je lichaam te ontvangen. In  de trancedansreizen weeft Gert de sjamanistische muziek op meesterlijke wijze zodat je een helende dansreis maakt (zonder enige plant of ander  medicijn te nemen: muziek & dans is het medicijn!). Je maakt diep connectie met je innerlijke medicijnvrouw of medicijnman of persoon of  whatever is inside... Dus je danst je eigen medicijn tot leven, je joy, je levensvreugde, extase & bliss...

Vanaf januari zal Gert elke maand een Kundalini trancedans plannen in de Monk-e Tempel. Elke maand een ander thema!

De trancedans mix VANAVOND is specifiek samengesteld om het VUUR van de zomer te verbinden met het WATER van de herfst.

Bij  velen is door de snelheid van het leven, de maatschappij, de veelheid  van prikkels, lange todo lijsten en veel verplichtingen het VUUR te snel  moeten branden, waardoor je brandstof, je energie op bepaald moment  uitgeput raakt. Soms met als gevolg BURN-OUT of VERMOEIDHEID. De snelle  maatschappij, teveel VUUR energie, oorlog, angsten hebben bovendien onze  water energie uitgeput. Onze bronnen staan droog of dorsten naar 'hoger' water... Water heeft de eigenschap om trilling van de omgeving  op te nemen. Vandaar het belang om het oude water  (angst/frustratie/pijn/verdriet/...) om te zetten in hogere water  vibratie: liefde... zodat onze innerlijke aarde terug VRUCHTBAAR kan  zijn, voor onszelf, onze geliefden, onze omgeving. Zodat we terug  stralen en de lente kunnen vieren en dansen!

We  zuiveren onze KUNDALINI energie, onze bron, onze levenskracht. We verbinden diep met de aarde. We bevrijden ons van oude banden of relaties en patronen in de voorouderlijn. Vanuit deze vrijheid kan je  brandstof, je energie beter stromen in jezelf. Zo zal je niet uitblussen  (burn-out, vermoeidheid, ...) maar geniet je van een goede balans tussen innerlijk vuur en innerlijke water!

De trancedans muziek werkt diep helend op je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam. Helend voor je water, voor je aarde, voor je lucht en innerlijke VUUR. Dus een 4 body healing dance!

WAT is TRANCEDANS:

Reeds  meer dan 11 jaar geef ik trancedans en ben hierin opgeleid als teacher. Daarnaast ben ik teacher in tibetaanse zwaardyoga (Tog Chöd) en andere  dansvormen zoals de Sufi dans. De wijsheid van vele sjamanen waarmee ik mocht samenwerken zit in al mijn muziekmixen verweven. Deze dans maakt je innerlijk medicijn, je innerlijke krachtdieren wakker en brengt  heling.

In  alle oude culturen werd er gedanst, rond het vuur of bij een ceremonie of als er een visioen nodig was om een nieuwe locatie te zoeken voor de  stam, met mals gras en drinkwater voor de dieren... of als de stam in  gevaar was...

Welnu... in deze tijd is de stam van de mensheid ook in gevaar... onze omgeving is onstabiel en velen worden besmet met 'angst'... het is dus erg  belangrijk om te dansen voor jezelf, voor je gezin, voor je geliefde(n),  voor je gemeenschap... om te dansen voor een nieuw visioen, voor heling, om wijsheid, inzicht, liefde en helende krachtdieren te ontvangen om je te steunen op je pad!

De  muziekmix bevat sjamanistische muziek en tribal sounds uit alle werelddelen en is zo samengesteld dat je een bijzondere helende reis maakt Het aantal deelnemers is beperkt omdat elk voldoende ruimte  krijgt. Dankzij de blinddoek ga je dieper in jezelf duiken in de  droomstaat en zal de zalige dansmeditatie oude dingen zacht losweken, oude patronen veranderen... je krijgt nieuwe energie en ontvangt diepe heling en zegeningen.

WAAR:

In de mooie ruime danstempel van Monk-e

BIJDRAGE:

30 € early bird of sociaal tarief

35 € late bird (ivm beperkt aantal zal het wellicht vooraf uitverkocht zijn)

Lastminute: sms of bel Gert: 0498/276771 om te horen of je er nog bij kan)

Max 25 personen

Best tijdig inschrijven. Graag tot dan-s

Gert

dj s-ZEN-s

www.gertdaniels.dance

www.weseeyou.be (dans & martial-art in scholen & jeugdzorg)

www.chamai.be (zijn-zen-zin-centrum van Sophie & Gert in hartje Ardennen)

Tickets

  • Early monke

    30 € early monke of sociaal tarief

    € 30,00
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page