top of page

za 18 nov

|

Hasselt

Monk-e Lectures - Dr. Ilse Rayen - Gezond gezin(d)

Education is the key to unlocking the world, the passport to freedom (Oprah W.) Lecture door Dr. Ilse Rayen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Monk-e Lectures - Dr. Ilse Rayen - Gezond gezin(d)
Monk-e Lectures - Dr. Ilse Rayen - Gezond gezin(d)

Tijd en locatie

18 nov 2023, 16:20 – 18:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Dit maandelijks event gaat gevuld worden met interessante en interactieve voordrachten en oefeningen gebracht door gerenommeerde professoren, kinesisten, yogi's, shamaans, osteopaten, psychologen, lichtwerkers, dokters en andere gezondheids-professionals. De thematiek is: vrijer en gezonder leven. 

Dus: psycho-educatie, gezondheidseducatie, ... Maar dan zonder de stijve context die vaak in een school heerst. 

Meer ervaringsgericht leren. Niemand gaat u dwingen om stil te zitten. Ge gaat uigenodigd worden om interactie te hebben. En de info gaat relevant zijn om het leven nog plezanter en meer verbonden te maken met de realiteit.

Time-schedule:

16u15: deuren openen (kunt vaak voor dit event nog een workshop meedoen, check de site).

16u30: start van de interactieve monk-e lecture.

18u: nababbelen en connecteren met de mensen die er ook zijn. Ge kunt vegan eten kopen in de monke temple.

19u30: start van conscious clubbing (apart event, inschrijven kan via dit event met korting)

Deze monk-e lecture wordt gebracht door: 

Ilse Rayen, kinderarts en auteur van het boek: 

Natuurlijke gezondheid voor baby's en kinderen.

Thema:

Gezond gezin(d) 

De meeste mensen streven ernaar een lang en gezond leven te leiden. De laatste honderden jaren is de medische kennis in de geneeskunde enorm toegenomen en gemakkelijk voor iedereen bereikbaar via zoekmachines zoals Google en ChatGPT. Desondanks hebben we meer en meer medicijnen nodig om dat gezonde doel te bereiken en worden we steeds jonger chronisch ziek. 

Zelfs kinderen slikken, smeren en inhaleren vaker medicijnen soms al  vanaf de wieg. Hoe komt dat? En wat kunnen we doen om onszelf en onze kinderen gezond op te voeden zonder al te veel chemische troep? Ilse is reeds 24 jaren kinderarts. De laatste 10 jaar is ze zich meer gaan toeleggen op gezondheid ipv. ziekte.   

Tijdens deze lezing neemt ze je graag mee naar de oorzaak van het ontstaan van chronische klachten en ziektebeelden. En hoe je als gezin gezond kan blijven in onze huidige comfortabele leefomgeving die echter niet meer aangepast is aan ons DNA. 

Ilse Rayen, kinderarts Ilse is in 1999 afgestudeerd aan de VUB als kinderarts. Ze heeft jaren in ziekenhuizen en in de  kinderpsychiatrie gewerkt maar ondervond gaandeweg meer en meer frustraties in de Quick-fix aanpak die gangbaar is in ons huidig geneeskundig model. Dat heeft er toe geleid dat ze bijkomende opleidingen gaan volgen is in de orthomoleculaire geneeskunde, de klinische psycho-neuro-immunologie en homeopathie om een meer complete kinderarts te worden die het kind in zijn totaliteit bekijkt en  inmiddels behoorlijk is gaan afwijken van de gangbare norm in de geneeskunde.  In 2015 richtte ze haar eigen praktijk Kapra+ op die al snel volliep. Om meer mensen te kunnen bereiken voor deze natuurlijke aanpak heeft ze een boek geschreven: “Natuurlijke gezondheid voor baby’s en kinderen” waar een duidelijke leidraad te vinden is om de meest voorkomende kinderkwalen aan te pakken zonder medicijnen.

Tickets

 • Only lectures please!

  15 euro

  € 15,00
  Verkoop geëindigd op
 • I want to shake it.

  Lectures (15 euro) + discounted conscious clubbing (5 euro)

  € 20,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page