top of page

zo 30 jun

|

Hasselt

Morning Ecstatic Dance | DJ Caroline S'Jegers

'Deeply rooted, our wings can fly high!' (Caroline S'Jegers)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Morning Ecstatic Dance | DJ Caroline S'Jegers
Morning Ecstatic Dance | DJ Caroline S'Jegers

Tijd en locatie

30 jun 2024, 10:00 – 13:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

'Ecstatic dance' is een dans zonder praten, drugs, alcohol en schoenen.

Deze richtlijnen creëren een setting waarbinnen je niet verbaal moet bezig zijn en je volledig kan laten gaan in de muziek. Een setting waarbij je expressie kan geven aan verschillende emoties, in contact kan komen met je lichaam en misschien ook met andere dansers en je een mooie setting.

De klanken van Caroline S'Jegers kunnen worden samengevat als opzwepend, diep en soulvol. In haar muzikale sets gebruikt Caroline S'Jegers een verscheidenheid aan muzikale ingrediënten, waarbij ze haar inspiratie vooral vindt in gelaagde muziek die de ziel raakt, ruimte creëert en een organisch geluid heeft. Ze speelt graag een diversiteit aan stijlen uit verschillende windstreken: van mystieke ritmes tot swingende melodieën, van diepe tribale grooves tot hartveroverende medicijnliederen en van rauwe beats tot zachte vocalen. En mengt ze tot een nieuwe mix van unieke klanken en trillingen.

Caroline omschrijft zichzelf als een "dansbewaarder" omdat ze door haar muzikale keuzes op de dansvloer een open ruimte creëert - gedragen door de grotere gemeenschap - waarin we allemaal dieper kunnen duiken in wat er echt toe doet: "Dans en muziek zijn mijn meest betrouwbare bronnen voor genezing en steun. Elke keer als ik luister naar muziek die me echt beweegt, voel ik dat er transformatie plaatsvindt in en om me heen."

En op deze manier weerspiegelt de dansvloer ook wat er in onszelf, het grote lichaam en al onze relaties roert: "DJ'en gaat niet (alleen) over het draaien van muziek. Het gaat over het optillen van de sluiers tussen het geziene en het ongeziene, het hier en het hiernamaals, het vanzelfsprekende en het mysterie."

Kledij & meenemen:

Kleed je zoals je wil. Maar best kledij waarin je kan bewegen/dansen (een strakke minirok of een stijf hemd kan onpraktisch zijn).

Breng een gevulde drinkbus mee (non-alcoholic).

Uurrooster:

10u00 - Tijd om aan te komen voor de ecstatic dance, te landen

10u30 - Opening van de dans

10u50 - Ecstatic dance

13u00 - Afsluiting van de dans

Prijs:

Early monke: 22 euro

Late monke: 25 euro

Annuleren:

Niet mogelijk.

Je kan wel je ticket doorgeven/verkopen aan iemand anders.

Zeker doorgeven aan ons. We laten mensen binnen via een lijst van namen.

Tickets

  • Early Monke

    € 22,00
    +€ 0,55 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page