top of page

vr 15 dec

|

Hasselt

MYSTIC MOODS / Dansen in de schemerzone

Door Koenraad Fossey/DJ White Shaman

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
MYSTIC MOODS / Dansen in de schemerzone
MYSTIC MOODS / Dansen in de schemerzone

Tijd en locatie

15 dec 2023, 19:30 – 21:30

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

MYSTIC MOODS / Dansen in de schemerzone

Met een unieke combinatie van muziek en kunstzinnige beelden word je geleid naar een staat van bewustzijn tussen waken en slapen. Het zachte ritme van de sjaman drumbeats brengt je naar een lichte en veilige trancereis. Je ervaart een diepe rust, terwijl je geest alert blijft, zoals in een wakkere droom.

Dansen mag je letterlijk nemen, in slow motion intuïtief bewegend door de verduisterde ruimte, of zacht wiegend ter plekke op je matje.

Maar je kan net zo goed stilzittend kijken, gefocust op de beelden of liggend onder een deken puur genietend van de muziek. Vertrouw op de signalen van je eigen lichaam, dat geeft wel aan wat het meest heilzaam is op elk moment.

MYSTIC MOODS is ontstaan als een kunst-project. Alle muziek en grafische animaties werden gecreëerd door Koen Fossey - DJ White Sjaman. Ze vertellen geen verhaal, maar hebben als doel het denken stil te leggen en diepgaand te luisteren naar de innerlijke stem van het lichaam. De geprojecteerde beelden zijn een intuïtief uitgebalanceerde mix van natuurbeelden, grafische structuren en symbolen. Ze nodigen jou uit om verbinding te maken met de heilige intelligentie die alomtegenwoordig is in de natuur, in het universum en in jou.

Onze verre voorouders in de prehistorie leefden honderduizenden jaren in de natuur en met de natuur. Ze hadden een enorme kennis van alles wat leeft. Mensen waren fysiek heel sterk, zeer intelligent en bijzonder spiritueel. Ze hadden nog geen ‘wetenschap’ ter beschikking, maar wel de intuïtieve wijsheid dat in de natuur alles met alles verbonden is.

Er waren toen geen kerken en kathedralen, geen tempels en moskeeën.

Bergen, bomen, meren en rivieren waren heilige plaatsen… én grotten.

Grotten werden ervaren als de baarmoeder van moeder aarde. Hier werd sacrale kunst aangebracht om spirituele ervaringen te bekrachtigen. Diep in de donkere grot waren de heiligste plaatsen, waar sjamanistische rituelen werden gehouden door de clanmoeders.

Duur: 90 minuten

Breng mee: een matje, een kussen, een dekentje, flesje water…

Tickets

  • Ticket

    € 20,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page