top of page

zo 14 jan

|

Monke Temple

Source of Joy: herbrondag

Door Gert Daniëls

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Source of Joy: herbrondag
Source of Joy: herbrondag

Tijd en locatie

14 jan 2024, 13:00 – 18:00

Monke Temple, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Welkom op deze zalige vertragende voedende helende HERBRON dag om jouw innerlijke vreugde, jouw JOY, jouw sparks wakker te maken en te laten stromen!

Verstillen, vertragen, helen, energie opdoen, verbinden én genieten!

De afgelopen 4 jaar gaf Gert Daniels deze herbron dagen in Gent en Leuven, of in retraitevorm in het knusse natuur/yoga/dans-centrum Chamai dat hij samen met Sophie uitbaat in de Ardennen. Deze dag is een mini-retraite voor jou! Een tijdloze dag voor body & soul.

Dagverloop (met focus op de oer-ELEMENTEN en vooral het innerlijk WATER: oervrouwelijke, gevoel, stroming, zijn, JOY, genieten).

* Movement Meditation (innerlijk water in beweging brengen) / WATER

* aardende vertragende Japanse BUTOH movements om de drukte en snelheid van de wereld even los te laten en te duiken in de tijdloze vrijheid van je ziel / AARDE

* Freedomdance: vrije dans (VUUR)

* SUFI DANS initiatie, basis (geschikt voor ieder!) en gevorderde teachings, elke sessie verdiept in jezelf en ontdek je meer liefde en wijsheid, komen de dieper lagen naar boven en naar buiten als een lotusbloem die telkens meer openbloeit / LUCHT & WATER

* voet of schoudermassage om af te ronden of mantracirkel (CHI)

PS. 

Je kan ook de avond Kundalini Trancedans meedoen (apart event)

Waarom deze herbrondagen? 

Wel omdat juist het belangrijk is om je watersysteem te zuiveren en om bij je innerlijke bron te komen. Dat kan prima via yoga, dans, meditatie. Vooral de Sufi dans doet je innerlijk water op een hoger level trillen. Er ontstaat een helende vortex in je die alles opfrist. Zo wordt je een onafhankelijke energiebron voor jezelf en jouw geliefden en jouw omgeving! 

Het is een prachtige dansende verticale verbinding met het Mannelijk principe (zaad/gedachten/wijsheid/actie) en het Vrouwelijk principe (gevoel/energie/ liefde/zijn)... en als de pure Mannelijke en pure Vrouwelijke energie in jou samen dansen, als beide huwen in je Hart breng je prachtige Kinderen in de wereld : jouw dromen in de werkelijkheid, jouw acties en daden!

In deze tijd is het belangrijk om doorheen de grote veranderingen stappen te zetten, op ontdekking te gaan en creatieve acties te ondernemen op jouw nieuwe paden...

Deze workshop zal je hierin steunen!

... je bent geboren met vleugels...

dus waarom zou je kiezen om te kruipen doorheen je leven... 

- Rumi

Praktisch :

BIJDRAGE : 

88 euro vroegboek tarief voor deze eerste editie in Hasselt

of 111 euro steuntarief (door jouw bijdrage maak je een ander blij en ook de jongeren in jeugdzorg waarmee ik werk met m'n zwaardyoga4kids)

of 100 euro aan de kassa (als er nog plaats is)

Sociaal tarief kan voor enkele deelnemers, stuur dan een bericht naar Gert: gertdaniels@msn.com!

MAX 16 deelnemers!

Tickets

  • Vroegboek tarief

    € 88,00
    Verkoop geëindigd op
  • Steuntarief

    € 111,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page