top of page

do 09 mei

|

Hasselt

Systemic Rituals

In dit traject van 5 sessies richten we ons op persoonlijke groei, transformatie en heling door middel van systemische rituelen. Deze sessies zijn een kans om je diepere emoties, gedachten en gevoelens te verkennen, de oorsprong/invloed ervan op je leven te ontdekken en dit proces te transformeren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Systemic Rituals
Systemic Rituals

Tijd en locatie

09 mei 2024, 19:00 – 22:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Uitnodiging tot Systemische Rituelen

Kom en ontdek de kracht van bewustzijnsgroei met Els Forier, een ervaren arts, heler, inspirator en gecertificeerd begeleider in Systemische Rituelen. 

Sluit je aan bij deze inspirerende reeks van vijf avonden, waarin we ons richten op persoonlijke groei, transformatie en heling door middel van systemische rituelen.

Thema's per avond:

Verleden, heden, toekomst

Vader/moeder - lijn/zijn

Partner (relaties)

Ouders/kind

Voorouderveld

Deze sessies zijn een kans om je diepere emoties, gedachten en gevoelens te verkennen, de oorsprong en de invloed ervan op je leven, je levenskeuzes, je relaties en je gezondheid te ontdekken en dit proces te transformeren.

Systemische Rituelen zijn gebaseerd op sjamanistische principes dat we verbonden zijn met mekaar en met de natuur, dat we deel uitmaken van een groter geheel, dat we kunnen inpluggen in altijd aanwezige hulpbronnen en dat de cyclus van het leven nooit stopt.

Het levenswiel (met de 4 windrichtingen, de seizoenen, de elementen, de natuur, de dieren,..) dat we kunnen gebruiken bij deze rituelen, is een soort platform, een soort ‘brug’ die ons in staat stelt te verbinden met een bewustzijnsveld dat groter is dan onszelf.

Systemische Rituelen zijn krachtige settings waar zichtbaar kan worden wat onzichtbaar sturend is, waar geheeld kan worden wat nog als kwetsuur wordt meegedragen, en waar we krachten in onszelf en rondom ons ervaren die we kunnen blijven aanspreken en inzetten.

Deze bewustzijnsgroei, heling en transformatie zal je helpen er een gelukkiger, gezonder en betekenisvoller leven van te maken! Jij bent de creator van jouw gewenste realiteit!

Meenemen:

Niets. Enkel comfortabel kleden.

Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen op reis te gaan!

Met hartelijke groeten,

Els Forier

Tickets

  • Early monke 1/5 sessies!

    Van de cursus van 5 sessies.

    € 50,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page