top of page

za 20 jan

|

Hasselt

Workshop nek- en schoudermassage

By Pieter Spoelders

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop nek- en schoudermassage
Workshop nek- en schoudermassage

Tijd en locatie

20 jan 2024, 14:00 – 17:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

We brengen veel tijd door achter een scherm en de drukte van het alledaagse leven nestelt zich vaak in onze schouders en nek. Herkenbaar?

In de workshop schouder- en nekmassage leer je essentiële massagetechnieken om de schouders en nek te masseren. Hiermee kun je jouw dierbaren helpen stress te verminderen en spanning te verlichten, zonder dat iemand zich hoeft om te kleden of op een massagetafel hoeft te gaan liggen.

Praktische technieken

Leer eenvoudige en effectieve technieken om spanning en stress in de schouders en nek te verminderen, ideaal voor mensen met een drukke levensstijl of als je veel tijd achter een scherm doorbrengt. Je leert hoe je iemand zowel in zittende positie als liggend op de rug kunt masseren, zodat je over vaardigheden beschikt om in elke situatie een korte en deugddoende nek- en schoudermassage te geven.

We betrekken ook het hoofd in de massage en we leren hoe je jezelf kan masseren als je pijn hebt in je nek of schouders.

Toegankelijk voor iedereen

Deze workshop is geschikt voor alle niveaus, ongeacht je ervaring met massage. Je hoeft je kleren niet uit te doen, en de technieken zijn ontworpen voor gebruik in alledaagse situaties.

Deze workshop is voor jou als je:

  • eenvoudige massagetechnieken wil leren
  • de ontspannende en helende effecten van massage wilt ervaren
  • je dierbaren wilt verwennen met kleine geluksmomentjes
  • verlichting van pijn en spanning wilt bieden in diverse situaties
  • of gewoonweg wilt genieten van een heerlijke nek- en schoudermassage

Na de workshop

Na afloop ontvang je een e-book vol praktische tips en een gedetailleerd overzicht van de geleerde technieken, inclusief foto’s en uitleg. Je krijgt ook een flesje massageolie dat je ter plekke verrijkt met je favoriete etherische olie. Zo kan je thuis gemakkelijk verder oefenen.

Breng een kussen en een kleine handdoek mee en draag gemakkelijke kledij.

Schrijf je nu in voor deze verrijkende massageworkshop als jij ook wil horen dat je ‘gouden handen’ hebt.

Je bent super welkom!

Over Pieter

Deze workshop wordt gegeven door Pieter Spoelders van Massage Moments. Met bijna 10 jaar ervaring is Pieter gepassioneerd bezig met massage. Hij deelt zijn talent graag met de wereld en heeft als missie om mensen met zichzelf en elkaar te verbinden door middel van massage en positieve aanraking.

Massage, of liefdevolle aanraking, is een krachtig instrument dat in slechts enkele minuten zoveel plezier en ontspanning kan bieden. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.

Ben jij klaar om dit te ontdekken?

Prijs: €46,00

Max. aantal deelnemers: 14 personen

Tickets

  • Early Monke

    € 46,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page