top of page
Zoeken

Breek los van Samsara

Bijgewerkt op: 9 sep. 2020

Samsara betekent geconditioneerd bestaan.

Leven in Samsara betekent zo gefuseerd zijn met denken dat je je hele leven leeft in gedachten. Strevend naar plezierige sensaties, vluchtend van onplezierige sensaties. Rumineren (malen over) over het verleden, herdenken van wat was.

Zo één zijn met je verstand, dat je verstand je leven leidt. En niets in ooit genoeg voor het verstand, er is altijd een reden om niet gelukkig te zijn.


Deze patronen van denken worden ingebakken vanaf onze eerste levensjaren. Alles wat we doen vereist een verhaal over waarom we het doen. Gewoon zijn heeft geen plaats in de wereld van het verstand. Het verstand wint kracht door u zo ver mogelijk weg te houden van het huidig moment.


Maar samsara is een illusie. En hoewel de verhalen van het verstand niet echt zijn, vormen deze verhalen een krachtige illusie. Zo krachtig dat je je hele leven kunt leven in gedachten.


Een geregelde yoga/meditatie-practice helpt u los te breken van de bewuste en onbewuste conditionering van het bestaan. Brengt u terug naar dit moment. Los van oordelen, los van verlangen om ergens anders te zijn, los van vast te zitten in het verleden.


Break free & feel.


🙏🧘‍♂️🧘‍♀️🌳❤️

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page