top of page
Zoeken

Gratis les Ashtanga!

Bijgewerkt op: 9 sep. 2020

Corona laat ons jullie even missen, maar via deze manier kunnen we jullie toch bereiken!

Dit via een krachtige Ashtanga les door mij, met live zang door Arna. We doen de primary sequence tot en met uttkatasana.

Ashtanga is mijn basis binnen yoga, hiervoor ben ik een jaar gaan practicen bij B.N.S. Iyengar in Indië (een student van Krishnamacharya uit Mysore, Indië). Dit na ongeveer de helft van mijn leven aan enbodied practices te doen, en hierbuiten me te specialiseren in gezondheid als gezondheidspsycholoog (2 masterdiploma's).

Wat is Ashtanga yoga?

Ashtanga yoga balanceert flexibiliteit, kracht, en relaxatie via een dynamische flow van houdingen op uw ademhaling. Het is een traditionele yogavorm die doorheen de eeuwen zich bewezen heeft als een verlichtende practice. Doordat er verscheidende niveaus zijn om de houdingen te doen, kan u blijven verder gaan binnen Ashtanga naar een stevigere en vloeiendere practice die uitdagend blijft voor alle niveaus. Deze vorm van yoga raden we aan aan mensen die meer flexibiliteit en stabiliteit zoeken in lichaam en geest. Lenigheid en kracht zijn geen vereisten om hiermee te starten.


Geniet van deze practice, en twijfel niet om groepslessen bij ons te volgen bij BloomSoon in Hasselt en Genk (na het hele Corona-gebeuren).

Dit is een verkorte versie van een volledige les die ongeveer 15min langer is.

Voor de volledige versie kunnen jullie naar onze shop gaan om de les te downloaden. Hiermee steunen jullie ons, en motiveren jullie ons om meer lessen online te zetten!


Hier een link naar de volledige les, te koop voor 5euro:


Geniet van uw practice!

Indien deze link niet werkt:


Namaste,


Arnout & Arna

364 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page