top of page

za 20 jan

|

Hasselt

Momma Moon Circle

Even een momentje voor jezelf als (aanstaande) mama. Samen met onze sistertribe gaan we elkaar ondersteunen en bekrachtigen. Zelfzorg is het beste van jezelf geven in plaats van wat nog over is. Kom jij ook mee genieten van de gedragenheid binnen deze cirkel?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Momma Moon Circle
Momma Moon Circle

Tijd en locatie

20 jan 2024, 14:00 – 21 jan 2024, 16:00

Hasselt, Oude Kuringerbaan 93, 3500 Hasselt, België

Over het evenement

Mama moon cirkels zijn bijeenkomsten waarbij (aanstaande) moeders samenkomen om met elkaar in contact te komen en te verbinden. Het is een warme groep waarin iedereen zijn of haar verhalen kan delen en taboes kunnen worden doorbroken. Het is een veilige plek waar we als vrouw open en kwetsbaar kunnen zijn en waar ze elkaar kunnen helpen en ondersteunen.

 Tijdens de bijeenkomsten van de groep komen we samen om te verbinden en ruimte te maken voor een korte meditatie of zelfzorgritueel, passend binnen het thema. De groep bestaat uit mama's die zowel een baby in de buik hebben als mama's die al een kindje buiten de buik hebben. Deze mix van ervaringen maakt dat we elkaar kunnen ondersteunen in het proces van ouderschap. We bouwen een community op waarin we elkaar ondersteunen en echte verbinding maken. Het is fijn om samen te zijn en elkaar te zien. Zo creëren we een veilige en warme omgeving voor iedereen.

De mama moon cirkel  is een mooie manier om als moeder weer in contact te komen met jezelf en andere moeders. Het is een plek waar je je verhaal kunt delen, kunt leren van andere moeders en waar je je gesteund voelt. Je bent welkom zoals je bent, met of zonder baby. 

Tot in de cirkel 

Tickets

 • Mama Moon Circle

  € 20,00
  Verkoop geëindigd op
 • Mama moon Circle

  Via beurtenkaart Momma Yeti

  € 0,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page